desifre3545557 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilo ağa, çok kısa 2 soru sorayım:

1) başlıkta site içi link ver demişsin. e yeni domain aldık, siteyi açtık, ilk makaleyi yazdık. hangi konuya link vericez? sitede başka konu yok ki

2) bu sosyal medya meselesine bi eğilmek lazım. ben ne yaptıysam sosyal medyadan istediğim verimi alamadım. hatta bilakis zarar ettim. hemen çıkma oranlarını filan yükselttim gereksiz yere..bu konuda senden müsait bir zamanda geniş bir anlatım bekliyoruz. sosyal medyadan nasıl verim alırız? reklam mı vericez, öne mi çıkartıcaz, hashtag mı kasıcaz, hedef kitle ayarları şusu busu..uzun uzun şu sosyal medya konusunu yazarsan çok memnuın olurum.
İlk sorunuz:
E be hocam. Yani şimdi "tek bir konu ekleyin" dedik diye, öylece yattınız mı. Tabi ki orada "bir konu ekleyin" derken, sembolik olarak belirtiyor, sizler farklı içerikler ekliyorsunuz diye düşünüyorum

İkinci sorunuz:
Evet, haklısınız önemli bir konu. Yazılacaklar listeme aldım.
Ama bir iki cevap vermek isterim.

evet zarar ettiniz, çünkü gerdeğe siz girmediniz. yanlış yerlerde, hedef kitlenizi barındırmayan yerlerde reklam geçtiniz. evet paranız gitti, ama dönüşüm alamadınız. dolayısıyla, site içeriğinizle ilgisi olmayan bir yerde backleriniz olduğu için siteniz zedelendi.

dediğim gibi. yazılacaklar listeme aldım konuyu, bir ara yazıp yayınlarım. hatta hatta o ara bu ara olsa da facebook ile ilgili bir iki gözlemim vardı, belki bu ara kaleme alabilirim.
.