Böyle teklif mi edilir? Evlilik teklifi için yüzük takılır sonuçta. Peki o zaman böyle evlilik teklifi mi olur? Ne demek seni o istemiyor bu istemiyor falan. Şaka gibi. Kıza neden bahsediyorsun dış mihrakların fikirlerinden. Olacak iş mi? Evlenince de ev içine, ilişki içine başkalarını mı dahil edeceksin böyle? Sevgili senin sevgilin. Başkaları ne derse desin. Bi kere başkalarının görüşlerine kıza söylemen başlı başına hata. Ben olsam o yüzüğü başına atardım. Al fikir alışverişi yaptığın kişilere tak falan derdim büyük ihtimalle.
İki kişi arasına kimse giremez. Taraflar da elaleme danışarak hareket etse bile en azından bunu karşı tarafa belli etmez. Etmez ki karşı tarafın gururu incinmesin. Senin için herkes kötü söylüyor demişsin resmen.
Selamun Aleyküm
Biliyorum burada bu soruyu bende sormak istemezdim ama r10'daki arkadaşlarında yorumunu fikrini almak istedim.
1 senelik bir ilişkim var aramızda yüzük takmak istedim.
Gittim özel alyans yüzük yaptırdım.
Soğuk bir hava sahilde bir cafedeydik, bitek biz varız ve hava buz gibi..
Konuşmaya başladım yakından sevdiğim abilerimin yorumlarını onunlada paylaştım..
ileride bu kız seni bırakabilir yüzük verme diyorlardı pişman olursun diyorlardı
kıza sadece '' bu kız seni bırakabilir'' kısımlarını anlattım
yüzü düştü konuşmadı hiç kafasını masaya koydu konuşmadı hiç
ne oldu diye sordum. sen kararını vermişsin zaten dedi. tekrar kafasını koydu.
bende yüzük kutusunu çıkarıp kafasını kaldırdım '' karar vermişmiyim ? ''
dedim duygulandı gözü doldu sarıldı ..
ama ben bunu haketmiyorum dedi..
hem evdede takamam ailem anlar dedi..
// yüzüğü özellikle ailesi anlamasın diye kuşlu bişey yaptırdım..
sonuç olarak yüzüğü takmadı ve bu konuyu bidaha açmadı nasıl hareket etmeliyim ?