Yine aynı şeyi yapıyorsunuz ! İnsan bir kere de arkadaş bir göz atayım kodlar bize ait hatamız varsa düzeltelim der. İnsan yahu bir kere bunu bile demediniz halen suçlu benim. Benim size ilk sorum neydi ? Bu script daha önce R10 da satılıyordu ama otel vs eklnemiyordu halen böyle bir sorun var mı dedim. Siz bana hayır düzeltme yaptık herhangi bir problem yok dediniz. Adresi size verdim kurulumu demodaki gibi yaptınız eyvallah. Gerl gör ki script içinde ya eksik kurulum yada başka bir hatadan dolayı otel, vs eklenmiyor bu konuda sizinle en az 3-5 defa konuştuk baştan savama cevaplar verdiniz.
Şimdi de söylüyorum scripti çalışır halde verin benim sizinle bir sorunum yok ! Bana başka sitelerin demolarını atıyorsunuz benimd e sitedğim zaten o sitelerde ki gibi bir yapıda çalışsın ağzımı açarsam namertim !
Edit: Ayrıca daha ilk aşamda ben bunu farklı sistem için kullanacağım diye belirttim. Konu neden çarpıtıyorsunuz ? Madem çalışmayacaktı hata verecekti kurulumu siz yaptınız neden uyarmadınız o zaman ?