Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O ayrı bu ayrı. Halen devam ediyor orası.

"Kendi bilgisayarımı açma" meselesi; Bu işi 2015 yılı içinde vermeyi planladığım bir seminerde düşünüyorum. Canlı canlı, sıfırdan bir domain alıp, siteyi kurup, içerik ekleyip, bir kaç dakika içinde nasıl sıralamalara girildiğini ve ekstralar göstermeyi planlıyorum. Öyle gavuruların iki saat konuşupta ağzında yuvarlak, süslü ve boş şeyler geveleyip, sadece trübünlere oynayıp çekip gittikleri seminerlerden değil. Tam bir şov olabilir Tabi seminere ilişkin videolarda daha sonra YouTube vb. yayınlanacak. Bunu şu an yapmamamın tek sebebi ise gelecek saldırıların neler olabileceğini tahmin etmemdendir. Yani inanın sidik yarıştırmalarla uğraşacak vaktim yok. Bilgiyi sömüren sömürür, istemeyen kendi masalına devam eter. Hem şurda mıçı kırık bir bloğuma bile sağolsun rus tornocu dostlarımdan gelen trafiğin haddi hesabı yok. -Analitiği alt üst etmekten öte gitmiyor.- Anlayan dolap olup olmadığını her türlü anlar. Hem ne dolap olabilir ki şunun şurasında.
.
Ben insanları bu bahsettiğiniz şekilde davranmalarını anlamıyorum. Yani bir kişi saldırı alıyorsa birileri yada bir yerlerden demek ki saldırı alan kişi yada site işini iyi yapıyor. İşine sekte vurmak için girişimlerde bulunuyor. İnsan neden daha iyisini yapmaya uğraşmak yerine mevcut iyi yapanı karalamayı seçer anlamıyorum. Ben ticaret ile uğraşıyorum. Ticaret yaptığım sektörde rakiplerim illaki oluyor. Rakiplerimi hiçbir zaman kötülemiyorum, karalamıyorum ( bu rakip düşman olduğum, bana karşı olan yada hiçbir samimiyetim olmayan kişiler dahil). Fakat insanlar sürekli birbirlerinin arkasından konuşuyor. Madem benden, senden, ondan daha iyi yapabiliyorsun, yap görelim...

EY O KİŞİ YADA KİŞİLER; Biz okuyup, özümsemeye, denemeye, sana iyi yorumlar yazmaya hazırız...