haklısın çok doğru konuşuyorsun ilerde ihale benim üzerime yıkılacak kıza sahip olmadın diye.
Yahu ölürse ölsün sen mi öldürmüş olacaksın demedim mi sana ölümün zamanı değişmez diye. Zamanı gelmişse ölür, sonra senin üstüne atacak o beni bıraktı diyecek kabak yine sana patlayacak. Önce kendini düşün sonra başkalarını. Ara annesine durumu anlat ne yaparlarsa yapsınlar ama sen üstündeki yükten kurtulmuş olursun. İnanmazsa söyle internette adam ile yaptığı konuşmalardan bahset. O kıza da ben hiçbir şey demiyorum onun tek suçu aptal olmak bence, twitter da salak salak milletin dediklerini paylaşıyor. Başka insanların felsefeci sözleri ile yaşayan bir sülük gibi sanki bana ayet paylaşıyorlar tövbe tövbe. İnsanın kendi fikirleri olmazsa kendi karakteri olmazsa işte sonu bu şekilde olur. Allah din kitap diyor ama kendisine verilen emekleri bir çırpıda sokağa atıyor neresinden tutsan bir tezatlık var. Öğretmenmiş birde sen ne öğrendin ki çocuklara ne öğreteceksin, hainlik nasıl yapılır onu anlatır herhalde.