arif83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şuan mersindenim kız tamam konuşalım dedi telefonuma çıkmadı mesajla yanıt verdi. kız kardeşini aradım buldum sanırım yakıştırmadı ablasına bana hayal görüyorsun dedi, hakaret etti. kız kardeşi tam geri zekalı bir sor derdin nedir diye ama yok. anasıyla konuşurum ama anası duysa zaten ruhunu oracıkta teslim eder. en çok ona yanıyorum ya. öyle kızın yazın evleneceğiz demesi boş allah aşkına hangi aklı başında bir kadın, genç kızına bu adamı layık görür. bu şerefsizin de onun yaşında kızı var. sormak lazım senin kızın böyle bir adamla birlikte olsa kabul eder misin ? şimdi istanbula atlayıp giderim ama bu kız bulutların üstünde şuan ne desem boş olmaz ulaşamam ona ne zaman ulaşırım o bulutların üzerin de sert bir iniş yaptığın da. doğrusu elimden bir şey gelmiyor. aslında ona zarar vermek istemiyorum çünkü düşeceği durumu düşünerek haline acıyorum. bu soytarı gibi istanbul da dolu. eksisozlukte ve forumlar da dönen bu yazı kendisini ve çevresini kudurttu, her gün beni tehtit etmesinin nedeni de bu. onun yaptığı pislik ölene kadar sosyal medya da dolaşıp duracak. ama besleyip büyüttüğün kızın yaptığı ihanet en ağırıydı.
Yahu ölürse ölsün sen mi öldürmüş olacaksın demedim mi sana ölümün zamanı değişmez diye. Zamanı gelmişse ölür, sonra senin üstüne atacak o beni bıraktı diyecek kabak yine sana patlayacak. Önce kendini düşün sonra başkalarını. Ara annesine durumu anlat ne yaparlarsa yapsınlar ama sen üstündeki yükten kurtulmuş olursun. İnanmazsa söyle internette adam ile yaptığı konuşmalardan bahset. O kıza da ben hiçbir şey demiyorum onun tek suçu aptal olmak bence, twitter da salak salak milletin dediklerini paylaşıyor. Başka insanların felsefeci sözleri ile yaşayan bir sülük gibi sanki bana ayet paylaşıyorlar tövbe tövbe. İnsanın kendi fikirleri olmazsa kendi karakteri olmazsa işte sonu bu şekilde olur. Allah din kitap diyor ama kendisine verilen emekleri bir çırpıda sokağa atıyor neresinden tutsan bir tezatlık var. Öğretmenmiş birde sen ne öğrendin ki çocuklara ne öğreteceksin, hainlik nasıl yapılır onu anlatır herhalde.