Ben hala anlamıyorum kusura bakma, sen bu kızı çekip konuşmadın mı derdin nedir senin kaç senedir birlikteyiz buna müsaade etmem demedin mi. Baskın taraf olarak göz dağı vermedin mi? Hani ergen olursunuz anlarım çocuk bunlar der geçerim. Adamla uğraşmak yerine kızla uğraşmış olsaydın keşke, belkide konuştun bilmiyorum. Aslında bunlar genelde büyük şehirlerde yaşanıyor sanırım, insanlar kendilerini bir şeye bağlamak istemiyorlar. Özgürlük özgürlük diye ülkemizi getirdikleri nokta budur maalesef. Ne oldu o kadar emek verdin, sana ne diyebiliyoruz burada işine gücüne bak unut. Evet böyle demesi gerçekten çok kolay bende senin iyiliğin için bu şekilde diyorum ama inan kendi başıma gelse ne yapardım hiç bilmiyorum. Yani sana hakkını ara diyemiyoruz çünkü yasalara göre ortada bir suç yoktur ne diyoruz Allah'a havale et. Ama bence de Allah'a havale et her şey olacağına varır, bazı arkadaşlar doğruyu söylemiş ağır oluyor sana da biliyorum ama ya evlendikten sonra böyle bir şeye yeltenseydi, seni gerçekten sevseydi bunu yapar mıydı, böyle sevgi olmaz. Ölüm yaşı ile evleneceğin kişi değişmez demek ki kaderinde yoktur. Hayat onlara da bir şey öğretecek ya güzellikle ya zorla ancak sende bir şeyler öğreniyorsun. Burada da öğrenmen gereken bir şey olabilir, öğrenmen gereken şeyi yazmayacağım sadece yoluna bak diyorum zaten o yolda giderken öğreneceğini öğrenirsin.