dolandırılma tabirine katılmıyorum. kız, yalancı olabilir karektersiz olabilir kanı bozuk olabilir salak olabilir ama para için asla sorun çıkarmadı sadece aileme mahçup olurum daha çok kazan dedi cebimde para olmadığı günlerde bile yanımdaydı. uslubun hiç doğru değil. bu yönde kıza iftira atıyorsun çünkü beş yıldır ben birlikteyim. eğer sorun para olsaydı şimdilerde günlük 1000 tl ye yakın para kazanıyorum ve kazanacağımın sınırı olmayan bir sistem vardı elimde bunu oda biliyordu. sorun para değil. kesinlikle para olamaz. burada başka bir şey var ama ben çözemedim
kendisinin, 1 yılda memurluk tan kazandığı parayı ben 1 ayda kazanıyorum param var elim ayağım tutuyor verdiğim bütün sözleri yerine getirdim. kız büyük aşkım diye kötürüm, kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş, hayatım da gördüğüm en çirkin mahluk, malulen emekli olup bütün gün geri zekalı kadınlarla al gülüm ver gülüm diye zamanını geçiren, hiç bir şeye faydası olmayan aldığı nefes külliyen zarar olan, babası yaşında adam'a büyük aşkım deyip bütün emeklerimi hatta kendisine olan hüsnü zannımı ezip geçiyor üstelik alçakca ekimde başlamış bu olay. arkadaş bu nasıl olay benim başım döndü, fizik kurallarına aykırı.
biri çıksın bana desin bu şaka la şaka.... böyle saçma bir olay mı olur arkadaş.
seninle harbiden oynamışlar arkadaşım. aylık 2bin liraya gayet rahat ev geçindirilmektedir istanbulda.
ayrıca seni seven isteyen kız 2binlirayı düşünerek hareket etmez.
3bin 5bin kazanıyorsun işi büyüt

))) abim bak çok ciddi ve samimi söylüyorum sen resmen dolandırılmış kandırılmışsın.
yada gönül eğlendirmiş seninle
inan bana yani çok özür dilerim hakaret gibi oluyor. aşalar gibi oluyor çok çok özür dilerim. ama resmen durum bu.
seven insan herşeye katlanır. bunlar seni oyalamışlar.