survivor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şunu anlamıyorsunuz. bugün hangi şirket olursa olsun büyük bir sorunda desteği çöker cevap veremez. tabi karanlıkta kalmak kötü birşey ama empati kurun.. müşterilere o an bilmediğiniz bir sorun hakkında nasıl bilgi verebilirsiniz, odaklanıp nasıl sorunu çözeceksiniz. stress altında bırakmaya hiç gerek yok diğer yandan verimerkezi bi açıklama yapmış sorun aranıyormuş. bu noktada siz ne yapabilirdiniz ? komşudan elektrik hattımı çekerdiniz ? Bu yüzden yorumlara bakıp hizmet almayı seçtiyseniz güvenmeye devam etmelisiniz sizi yarı yolda bırakmamışlar.. ve tekrar diyorum tek müşteriside siz değilsiniz dönem dönem her yer sağlayıcı ve servis sağlayıcının başına bunlar gelir, bu forumda bunları çok gördük. konuyu uzatmanın kimseye faydası olduğunu düşünmüyorum. saygılar.
o gün 24 saatlik zaman diliminin 8 saatlik kısmında ne yazıkki sorun vardı. son 5 saatlik kesintili dilimine mail veya telefona cevap verilebilirdi. ilgileniyoruz deselerdi bile bu sorun yaşanmayacaktı. adamalara zaten genelde ulaşılamıyor. kesinti halinde de ulaşılamamıs ve beklemek kumar oynamak olur. olay bu memnun değilim. empatisini filan kurdum ve madur olduğumu yapılanın yanlış olduğuna karar verdim. sürekli aynu şeyi yazdırıyorsunuz. arkadaşım sorun olabilir . sunucu hdd de yanabilir. ama telefona çıkıp ilgileniyorum diyebilir veya mail atabilir. bunu demekdik leri için bu konu r10 a açıldı sorun her yerde yaşabilir. ama iletişim sizlik diye bişi olamaz ve ilgilenip ilgilenmediklerini dahi bilmiyoruz. olay bu