Kodlamalar bize ait dediğiniz scriptlerden biri malumunuz 160 TL ye bana sattığınız ( Turizm Scripti ) defalarca size yamama çizmeme rağmen tuhaf bir şekilde çözüm bulmadığınız script !
Bu konuda tam 3 ay kadar oldu halen bir çözüm yok ! ( Galiba günde 200 kere sizi rahatsız etmem, bilmem kaç kere yazmam gerekiyor )
Acaba bu konuda bana bir açıklama yada geri iade borçlu değil misiniz ?
Size daha öncede söyledim. Siz kullanamiyorsunuz. Turizm scriptinden eğitim scripti yapmaya çalışıyorsunuz. Bahsettiğiniz scripti suan 8 tane firma kullanıyor herhangi bir sorun yaşayan yok. Hatta bu firmalaedan 3 tanesinin linkini verdim inceleyin diye.
Amacınızi biliyorum verdiğim parayı iade ederlermi acaba diye mücadele ediyorsunuz. turizm scriptini eğitim scriptine çevirmek için ugrastiniz yapmadınız ve scripti iade etmeye çalışıyorsunuz. Siz bu scripti demosunu inceleyerek satın aldınız. Belki bu şekilde davranmak yerine ben bu scripti aldım ama müşterim begenmedi deseydiniz Ücretiniz iade olurdu. Ama bu saatten sonra olmaz artık.
Konu baltalamaktan başka bir amacınız yoktur. Moderatöre şikayet ediyorum gereken yapılsın.