Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onlara hele hiç bulaşmayın hocam biz böyle konuşuyoruz ama boy kilo kaç ? yani 120 kilo belki verebilir ama 80 kilo veremez
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlığı okuyunca aklıma direkt ne bu acele yazmak gelmişti ama sen cevabı yazmışsın. Yani acele ettiğinin farkındasın da kilon ne? 110-120 falansa kolay verirsin. 3-4 kilosu ödem olur. Bol bol su atarsın. Yüzün gözün çöker falan. Sonra ayda 10 kilo falan verirsin. Kilo vermek kolay da. Ya sonrası? Nasıl kolay dersen. Protein diyetlerine bak. Onları yap. Bolca su atarsın. Zamanla yağ da yakarsın. Ama karbonhidrattan yoksun olduğun için asabi, stresli, yorgun olursun.
1.80 civarı boylardayım ve 105 kiloyum.. Diyet yaparak verebliyorum hızlıca kilo ama ne tür diyet izlemeliyip hazır ev hali önümüze koyulan yemeği yememezlik yaparsak aramız da bozuluyor anlamıyorlar kısacası çektiklerimi o sebeple az az yemeye çalışıyorum e böyle de kilo vermek zor oluyor işler resmiyet kazansın ki daha da ısrarlı yapayım istiyorum.. Zayıflama hapları bu aralar çok aklıma geliyor, ne yapabilirim? Nasıl 1 haftada 5 kilo veririm 90 olduktan sonra gerisini ben kolayca hallederim..-