ben 1 buçuk ay önce buraya geçtim. iyi zamanı sadece kruulum aşamasıydı kuruldu sorun yoktu sorun çıkmaya başkayınca destek alamadım. iletişim kuramadım muhatap bulamadım. kısaca ben kimsenin ekmeği ile oynamıyorum. r10 da ki iyi yorumlara güvenerek aldım. ve tecrubelerimi paylaştım . yoksa illaki yorumcu ve ekibi kendince elinden geleni yapmıştı belki ama ne yazık iletişimsizlik ciddi bir sorun ve kabul edilemez bir durum. yoksa taşırım sunuyu bakarım keyfime . konuyu r10 taşımamın sebebi tecrubelerimin değerlendirilmesi. yoksa ben memnun değilim diye herkes memnun olmayacak değil. ayrıca ben r10 a yazdıktan sonra bile sunucumu kapatmadılar. ve sunucu şu an aktif başka bazı firmalar bu yazının üzerine yedek bile almama musade etmeyebilirdi. ben zaten kötü sakın bulaşmayın demiyorum. iletişimsizlik ciddi bir sorun ve muhatap buladığımı r10 okuyucularına paylaşıyorum. burası bir forum ve en doğal hakkım yaşadıklarımı paylaşmak. zaten çok basit bir iletişim sorunu olsa buraya yazmazdım. cidden çok can sıkıcı şekilde hiç muhatap bulamadım sunucualar kapandığında ve öncesinde. ilk yorumumda da söyledim saolsunla ilgilendiler kurdular ama sonrası yok ...
şunu anlamıyorsunuz. bugün hangi şirket olursa olsun büyük bir sorunda desteği çöker cevap veremez. tabi karanlıkta kalmak kötü birşey ama empati kurun.. müşterilere o an bilmediğiniz bir sorun hakkında nasıl bilgi verebilirsiniz, odaklanıp nasıl sorunu çözeceksiniz. stress altında bırakmaya hiç gerek yok diğer yandan verimerkezi bi açıklama yapmış sorun aranıyormuş. bu noktada siz ne yapabilirdiniz ? komşudan elektrik hattımı çekerdiniz ? Bu yüzden yorumlara bakıp hizmet almayı seçtiyseniz güvenmeye devam etmelisiniz sizi yarı yolda bırakmamışlar.. ve tekrar diyorum tek müşteriside siz değilsiniz dönem dönem her yer sağlayıcı ve servis sağlayıcının başına bunlar gelir, bu forumda bunları çok gördük. konuyu uzatmanın kimseye faydası olduğunu düşünmüyorum. saygılar.