o soytarının sağ tarafına yürüme engellilerin tutacağı aparat var bu adam kötürüm ayrıca kanser hastası ayrıca yaşlı hatta yaşından bile en az 10 yaş fazla gösteriyor. ayrıca malulen emekli işi gücü yok. bir genç kız bütün geleceğini, gelinliğini ve gençliğini kalbinin çirkinliği suratına yansımış bütün gün boşlukta olan geri zekalı kadınlarla al gülüm ver gülüm yapıyor. bu işte bir iş var ama ben anlamadım. ben o adamın başına sosyal medyayı yıkarak yapacağımı yaptım dengim değil. kötürüm bir adam'ı ve yalanların içine batmış bir kızı ayağımın altına almam bana yakışmaz. ben çok haksızlığa uğradım ama hayatımda böyle mağdur olmadım elbet allah haklı olanın yanında olacaktır.
Adama bakın bedenini de iyi şişirmiş poz vereceğim diyerek. Tam bir komedi.
"Bu işler balon gibi şişmekle olmaz yürekle olur..." Doğuda olacak böyle bir şey yaşatırlar mı acaba adamı. Arkadaş demiş ki yoluna bak belkide doğruyu söylüyor kader kısmet bazı şeyler ama belkide yanılıyor. Bende büyük konuşmayayım ama bana yapılsa bu hareketler ne adama nede kıza bir gün bile şans tanımam. 5 sene emek vereceğimde benim onurumu ayaklar altına serecekler yok öyle yağma nerede kaldı onur haysiyet şeref! Paramı alacak sonra gidip başkası ile gönül eğleyecek.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:35:04 -->-> Daha önceki mesaj 07:25:03 --
baştan söyleyeyim benim kimsem yok hep tek başıma mücadele ettim. bu kız vandan ilk tayini geldiğin de özel sektöre girmek için istanbula gittim anası kızına haber salarak 2000 lirayla geçinemezsiniz burada diyerek biraz da aşağılar bir cümleyle haber saldı artık kız üzerine bir şeyler koydumu bilemem. tamam dedim geri döndüm mersine, sonra memurluk sınavını kazandım bu sefer de kız, memur maaşıyla olmaz dedi. sen google olayından aylık 3000 5000 kazanıyon o işi büyüt dedi. tamam dedim orayada gitmedim
son aylarda günlük 1000 tl yi bulan bir kazanca ulaştım. kız'da biliyor zaten ona dedim burada sistemi kurmayacağım zaten önümüzde ki ay evlenmeye istanbula geleceğim tutacağım evin bir odasına alacağım 10 pc ile aylık 20 bini yaparım 200 bin. hayatın kurtulacak o hiç sevmediğin ilkokul hocalığından istifa edip üniversite de kariyer yapma imkanın olacak.
ben o kıza iyi bir hayat yaşatmak için sabahlara kadar google'dan nasıl para kazanılır diye makaleler okudum, araştırmalar yaptım ve çok az kişinin düşüneceği teknikler buldum. benim vicdanım rahat ben o kıza adamlık dışında bir şey yapmadım imkansız gibi görüneni imkanlı kıldım.
hatayı sen kıza karşı yapmışsın kızı kaçırmışsındır demedimki?? ben bütün yazıyı okudum ve direkt olarak dolandırılmışsın dedim ve kanaatim halen bu yönde. 5 sene yahu 5 sene hangi akıl mantıkdır? kız seni ya beklemekten bıkmış yada seni 5 senedir kandırmış başka bir açıklaması yok bunun.
senin yanlışın halen olayın üstüne gitmek. 5 değil 30 yıllık sevgilim olsa ki evliyim. allah büyük konuşturmasın. töbe haşa böyle bişi yaşıcam 2. gün silerim. arkama bakmam. (banane *** ne yaparsa yapsın.) beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem. o gitmişse sen önüne bakıcaksın her koyun kendi bacağından asılır. yok büyü yapmışlarda yok kandırmışlarda yok haerem kuruyorlarmışta yok bilmem neymiş kime ne? sen hayatına bakacaksın. 5 sene sonra bu yaptıklarına katıla katıla gülersin.
üstteki açıklamam sizin içinde geçerli
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:01:52 -->-> Daha önceki mesaj 07:35:04 --
bu arada gamze yazgan isimli bir geri zekalı müridi var bunun. ben senin taptığın o kendine bile hayrı olmayan cenap abin gibi hiç bir yazımı silmedim daha üzerine ekledim. o bu yazımdan sonra neden profilini değiştirdi resimleri ve konuşmaları kaldırdı yalancı sahtekar kadın. birde senin gibi ciğeri beş para etmez bir kadınlamı uğraşacağım.
ben senin kötürüm ayakta zor duran , yaşlı çok yaşlı hatta yaşından 20 yaş büyük adamı asla tehtit etmedim allah vermiş zaten belasını ha benimle sen yada ona tapan müritleriniz kapışmak isterse nisan ayında istanbulda olacağım korkmayın ben yalnız geleceğim ben tek olacağım siz hepiniz yiyorsa söylediğim yere gelin kim kimi indirecek görelim ama yemez. bunlar hocasından öğrencisine kadar sahtekar yalancı korkak insanlar.
bu benim email ve skype adresim :
arif1983@hotmail.com