AsfiLe uzun zamandır ayakta duran Filehostlardan biri Geçmişi Turbobit kadar olan Rusların idare ettiği bir site..
Öncelikle Şunu Belirtiyim Asfie nin Referal kazancı yok tamamen Tanıtım amaçlı yazıyorum...
Özellikle Türkiyedeki Uploader arkadaşların düştüğü hataların en başında Filehostların PPD yada PPS verdiği oranlar iştahanı kabartıyor.. % 80 de verse %90 da verse Bir filehost Son Kullanıcıya Premium alabilmesi için seçenegi yoksa Ya burdan satış Çıkmıyor burdan bu halt olmaz diyip 2-5 TB dosya atıp bırakıyoruz..
Ben ise bir filehosttu Kullanma düşüncesine yöneldiysem ilk etapda o Filehostun Premium alma seçeneklerine bakarım... ne kadar çok seçenek varsa o kadar çok satış çıkarabilirsiniz.. işte AsfiLe`ninde Premium alabilmek için bir çok secenegi mevcut Alttaki Linkden bunu kontrol edebilirsiniz.

İkinci olarak PPD yada PPS çalısın durum farketmez. Kontrol Etmeniz gereken önemli unsurlardan biride Free Kullanıcıya neler veriyor.. Free kullanıcı dosyayı indirken kısıtlama nedir.. Yani bir ürün pazarlıyyorsunuz kendinizi alıcı olarak düşünün onu denemek istersiniz bunada öyle bakın.. Filehost 1 satışa % 90 oran verıyor ama Free kullanıcının max indircegi dosya boyutu 200-MB En küçük filmin boyutu 300 mb son kullanıcı bunu nasıl indiricek filehostu nasıl deniyecek ürün hakkında bilgi alamıycak alamayıncada %50 oranında fikir deişitirecek..
AsfiLe bu soruları ortadan kaldırıyor Premium alma seçenekleri oldukca fazla free kullanıcıya 5 GB dosyayı indirme izni veriyor Kullanılabilirinden ziyade Köklü bir filehost olması belki ilginizi çeker diye konuyu açtım Konuyu açarkende belirttim bir ref geliri yok.

Asfile deişik seçenekleri var direk PPS seçenegi var % 65 veriyor satıs basına
Birde PPS AND REBiL diye bir seçenekleri var oranlar bıraz daha düşük % 30 olarak belirtmiş
Son olarak PPD seçenegi sunuyor Sanırım listede Türkiye yok ama emin degilim.. Olabilirde Çünkü bir tablo goremedim

Ödeme Seçenekleri Webmoney, Paypal and PAYZA şeklinde

birde Satışına güvenen bize başvursun die bir seçenek var meil atıyorsunuz ön görüşme yapıyorsunuz varsa sitenizi felan bildiriyorsunuz karşılıklı teyitler alıyorsunuz felan filan sanırım...
Site Adresi
http://asfile.com/en/