Ucuz olsun, Ama kaliteli olsun.
Müşteriye diyeceğim; İmzalı kaşeli çift taraflı sözleşme yapın.
Şirketlere diyeceğim; Sigorta şirketleri ile anlaşın sunulan hizmetin değerine göre hizmeti sigorta yaptırın bunu da müşteriye seçenek olarak sunun. Sorun oluşunca maddi tazminatı müşteri sigorta şirketinden alsın, tabi böyle bir hizmet varsa yoksada çözüm adına bir sigorta şirketi ile özel anlaşma yapın. Kardeşim senin projenin değeri ne şu kadar kesinti olursa zararın ne diye. ona göre zarar tanzim edilsin.
Daha açık bir önerisi çözümü olan varsa yazsın...
Şirketlere artık sorun çıkartmayın. Şirketlerin yeterince sorunu var herkes elinden geleni zaten yapıyor. İyi zamanında iyi diyipte sonradan insanların ekmeği ile oynamayın.
ben 1 buçuk ay önce buraya geçtim. iyi zamanı sadece kruulum aşamasıydı kuruldu sorun yoktu sorun çıkmaya başkayınca destek alamadım. iletişim kuramadım muhatap bulamadım. kısaca ben kimsenin ekmeği ile oynamıyorum. r10 da ki iyi yorumlara güvenerek aldım. ve tecrubelerimi paylaştım . yoksa illaki yorumcu ve ekibi kendince elinden geleni yapmıştı belki ama ne yazık iletişimsizlik ciddi bir sorun ve kabul edilemez bir durum. yoksa taşırım sunuyu bakarım keyfime . konuyu r10 taşımamın sebebi tecrubelerimin değerlendirilmesi. yoksa ben memnun değilim diye herkes memnun olmayacak değil. ayrıca ben r10 a yazdıktan sonra bile sunucumu kapatmadılar. ve sunucu şu an aktif başka bazı firmalar bu yazının üzerine yedek bile almama musade etmeyebilirdi. ben zaten kötü sakın bulaşmayın demiyorum. iletişimsizlik ciddi bir sorun ve muhatap buladığımı r10 okuyucularına paylaşıyorum. burası bir forum ve en doğal hakkım yaşadıklarımı paylaşmak. zaten çok basit bir iletişim sorunu olsa buraya yazmazdım. cidden çok can sıkıcı şekilde hiç muhatap bulamadım sunucualar kapandığında ve öncesinde. ilk yorumumda da söyledim saolsunla ilgilendiler kurdular ama sonrası yok ...