eminim bilmediğim çokkk şey vardır ve eminim ki hatalısın ve yanlış yapıyorsun.
Neyden eminsin? nerede hata yapmış? kızın face de yazdıklarını gördüm adamın profilinde yorumlar yapmış adamda güya çok masumane bir şekilde bu zor günlerimde bana yardımcı oldu demiş. ve kızın şimdi paylaştığı yorumlara bakıyorum arkadaşın dediği gibi hocaların yazılarını tweetleyip duruyor. Arkadaşı tanımam ve bilemem sonuçta, ancak dedikleri doğru gibi. Ha olabilecek en uç nokta şudur bence, kız belkide evlenmeyecek ama ayrılmak istediği içinde bir bahane üretti. Ancak şu var o zamanda adamın attığı yorumlar mesajlar var kıza bir ilgi duyuyor anlaşılan. Benim aklıma şu geldi bu kıza büyü gibi bir şey yaparak etki altına alınmış olma ihtimali var. Tamam hoca dersin efendi bilgili birisi dersin, yanında durmak istersin destek olursun seversin bir büyük olarak ama akıl var mantık var birisi 50 li yaşlarda diğeri çocuğu yaşında, davul bile dengi dengine. Evlenseler ne olacak kaç yıl birlikte olabilecekler. Kız yazıp durmuş gerçek aşk Allah'a olan aşktır falan filan, zaten bu düşünceleri de belli ki kendisine başkaları empoze etmiş.