Bir kaç konuya çok takıldım ;
1. Zamanımı telafi edecek bütçeniz oldugunu sanmıyorum , Bu kadar kıymetli ise kendiniz bir makine alıp bence direk bir veri merkezinde barındırmalısınız.
2. Bir problem oldugunda taruza geçen müşteriler. Bunlar insanlık halidir yaşanabilir. 1. sıraya cıkarken kimse calıstığı yerin hat kalitesini , uptime'ını tr lokasyon ucretlerini korumalarını vs vs vs konusmuyor ne zamanki 1 sıra düşsün iyi olursa benden kötü olursa senden hiç hoş değil bir iş ortaklığıdır bu evlilik gibi ben etik bulmuyorum bu tür tepkileri
3. firma görünen o ki sabırla herşeyi cevaplamış zaten , ancak bu firma geçimini sağlayabilmek için ve beklediğiniz desteği verebilmek için kabaca 3-4 kişi min. çalışmalı vergi sigorta ofis kirası vs vs vs giderleirni datacenter'ı ödemeli ...
Avrupada bir çok dc 10 günden once cevap dönerse neredeyse mucize sayılacak haldeyken chat yaparcasına sinirlenmek de nedir anlam veremiyorum yukarıdaki giderleri karşılayıp firmayı satınmı aldınız ? 2. madde uymuyorsa ve firma ile anlaşamıyorsanız yedekleri alır taşınırsınız konuyu bir de şikayete değilde kişinin direk iş yaptığı bölüme açmak ???
Not : genel olarak konuyu uygunsuz gördüğüm için yazdım ne firma ne kişi ile hiç bir dialoğum yok sadece sektörün gerçeklerine sahip çıkalım !!! Saygı ve anlayışı koruyalım