Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmayı kurduktan 3 ay sonra kesin veriyorlarmı peki telefonları ? Şartları nedir turkcelin tam olarak. Normal bireyselde 6 ay faturalı hat kullanman gerekiyor diye biliyorum. 3 ay içinde firmanın masrafları vs. de olcak. sonrasında da tabi. muhasebe ücreti en basitinden. aylık 300 lira falan ona gitcek. vergi ödencek aylık minimum bi 100 de ona gidicek. ayda 500 lira falan sadece firma masrafları olcak. Artı 10 tane telefonunda aylık masrafı en düşük 1500 lira olur toplamda. etti 2000 lira. ayda 2000 lira ödiyebilen zaten 5 ayda 10 bin kenara koyabilir. e telefonlarıda zaten 3 ay sonra alabiliyoruz zaten. he 3 ay sonra firmayı kapatırım dersin. masraf yine 1500 e düşer. ama zor iş gibi geldi bana..
Bu sadece bir seçenek + Firma oldu mu kurumsal hatlara cihaz 3 ayda çıkıyor. Ben 2,5 ayda 8 tane cihaz almıştım firmama.

Zaten borcu borçla kapamak hiç bir zaman mantıklı değil ama arkadaş zor durumda bu tarz yöntemler var.

Yada O zaman Evkur'a gidecek oradan alacak 10 tane telefon senetle oraya borçlanacak yani başka bir yere borçlanmadan bu sıkıntıdan kurtulması zor gibi gözüküyor.