R10'a yazdığınızda da ticketa yazdığınızda da aynı zamanda yanıt aldınız. Hatta R10 da daha geç yanıt aldınız ki bizim destek departmanımız R10 değil.
Yatıp uyudunuz derken ne demek istiyorsunuz anlamıyorum ama bizim de insan olduğumuzu bilmenizi isterim. Benim elimde olmayan bir sorundan dolayı telafi etme noktasını bile kabul ediyorum sizin için daha ne yapmamı istiyorsanız benimle iletişime geçerek söyleyebilirsiniz.
10 gündür sizinle iletişim kuramıyorum derken benimle chat yaparcasına 10 gündür ticket kayıtlarınız panelinizde duruyor lütfen biraz daha gerçekçi olalım.
ben sizinle chat mi yapıyorum yoksa destek taleplerim cevaplanmadıkça sinirlenip aynı şeyleri tekrar tarar mı yazıyorum. bi bakın bakalım o kayıtlar ben ne zaman yazıyorum siz kaç gün sonra veya kaç saat sonra anlamsız cevaplar veriyorsunuz. sizden bişi istemiyorum çünkü zararımı telafi edebilecek kadar bütçenizin olduğunu sanmıyorum R10.net e yazıyorum çünkü sunucular kapalı iken destek taleplerine cevap alamadım sunucular açıldıktan sonra bana 1 cümle cevap yazmışsınız. bu mudur benim 6 saatlik stresimin kaygılarımın cevabı . r10.net yazmam sizi karalamak değil. amacım sizden hizmet alıp benim gibi maduriyetler yaşanması ihtimaline karşılık r10 kullancılarının bu tip sorunlar yaşandıgını görmesi. ben burada size olmayan bir şeyin iftirasını yazmıyorum. yalan söylemiyorum. kısaca size güvendim. yolda kaldım. size güvendim r10 daki yorumlara bakarak aldım. benim yazdıklarımı birilerini görsün diye r10 yazdım . olay bu. millet benim gibi sadece yorumlara bakmasın önce 1 hosting hesabı alsın 3 ay deneme yapsın sonra sunucu kiralasın diye bunları yazıyorum.