Tickettan verdiğimiz cevapları dikkate almayıp birden buradan yanıt almak isteyenlere tekrar yazıyorum.
Dün akşam saat 18:00 itibari ile datacenterda kendimize ait olan kabindeki TÜM makinelerin elektrikleri kesilmiş ve bu sorun geceye doğru tekrar ve gece içerisinde tekrar yaşanmıştır.
Veri merkezi önce IPMI açığından şüphelenip önce sunuculardaki IPMI'ların erişimlerini kesti, daha sonra IPMI olmayan kasaların da kapandığını söylediğimde konu ile alakalı olarak inceleme yapıp bana döneceklerini söylediler.
Kesinti yaşanan müşterilerin endişelerini anlıyorum fakat en nihayetinde elimizin altında olmayan ve veri merkezinin bile nedenini anında tespit edip bize söyleyemediği bir konuda yorumcu sorumsuz vs gibi cümleler kullanmak beni ve temsil ettiğim firmayı karalamaktadır.
Bizim sunucu alımından sonraki gerek özel gerekse sunucu üzerinde yapılması gereken yada default olarak verilmemesi gereken tüm hizmet ve desteği bu tür sorunlar yaşanmadığında verdiğimizi bizden hizmet alan yada hizmet almadan dışarıdan yardım desteği vs alan herkes bilir.
Bu konuda yorum yaparken daha sağ duyulu davranmanızı rica ederim.
arkadaşlım ticketten cevabı sabah saat 07.15 sularında vermişsin. yani sen düşün gece uyudun mu ben pc başında sitelerim açılacak diye beklerden gece saat 1 de giden siteler sabah 07.00 sularında açıldı. ben uymadım. ne desteginden bahsediyorsunuz. ayrıca size daha önce defalarca sordum sunucuda sorun olsa size nasıl ulaşacağız dedim siz de cevap larak bizim ping sistemi var anında haberimiz olur dediniz. gece kaç tane ticket attım. ve aylardır para harcayıp 1. sıraya getirdiğim e ticaret sitem şu an 2. sıraya düşmüş durumda . sizin beni ve benim ticaretimi karalamaya niyetiniz mi var. sunucu işi ciddiyet isteyen bir şeydir burda yazdıgınız standat açıklamalara benzemez. sunucu kabinindeki elektrik kesintisi ne demek jeneraorleri yok buranın ayrıca demek ki basit bir firma ki yedek güç kaynağı yok.. şaka gibi cevap yazacağınıza bi kere de hatalarınızı laf ile değil icraat ile kapatınız.