Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
sayın yorumcu. size güvenerek 1 bucuk ay kadar önce sizden almış olduğum sunucuyu saolun kurdunuz sitelerimi taşıdınız ama sonrasında sizinle ne sitenizin destek kısmından nede telefonlarınızdan size ulaşamadım. sitelerde sorun meydana geldi çözüm odaklı kesinlikle yardımcı olmadınız.
5 gün önce sunucuda yedek ayarlarını yaptınız sonrasında sunucuda mysql bagalantı sorunu nedeni ile 4 gündür e ticaret sitelerimden satışlarım 100 de 80 düştü ve haber sitelerimde google seo açısından ciddi darbe aldı. sonra olarak dün akşam 3 saatlik kesinti oldu ve bu süreç içersinde de size ulaşılamadı sitenizde kapalı idi ve sizin şirket numaranız skype niz kapalı idi. ayrıca cep telinizin olmaması sunucunun akibeti hakkında bilgi alamamış olmam ve sizinle iletişimin her zaman sorunlu olması dolayısı ile başka firma ile anlaştım.
size sitelerin taşınacağı bilgisini verdim ok dediniz ama sonra gece 01.00 sularında siteler gitti saat 03:34 ve ben hala siteler gelecek mi diye elim kolum bağlı bekliyorum destek taleplerimi yolladım. cevap dahi vermediniz .. gerçi hiç bir zaman zamanında cevap vermediniz. bu destek taleplerim sanırım sabaha veya yarın akşama doğru cevaplanacak .
kısaca sayın yorumcu arkdaşım. yatıgınız iş ciddi bir iştir size ulaşılamayacaksa bu işi yapmayın. çünkü e ticaret ve google seo açısından sunucunun 5 dk lık kesintisi bile önem arz eder iken size ulaşmak mumkun değl sizde zaten ilgilenmiyorsunuz. son olarak sunucunun parasını peşin ödedim acilen sunucyu aktif ediniz yedeklerimi alayım. konuşma ve iletşiğm olarak 10 numara kalitelisiniz ama sunucu işiniz 5 para etmez (benim görüşüm) sizden anca kişisel blog için hosting alabilirim. . sunucu işi gerçektende sorumluluk sahibi insanın yapabileceği iştir size başarılar dilerim. ve parasını ödediğim sunucuyu derhal açınız. size destek talebi attım zaten başka iletişim kanalınız yok cevap vermediğiniz için buradan yazıyorum . buradan da siz cevaplayabilirsiniz