Ben normalde satış ortaklığı ile ilgileniyorum ve yurt dışından hiç tanımadığım hangi firmanın satış ortaklığını yaptımsa paramı aldım hemde bonuslarıyla beraber son kuruşuna kadar aldım. Yalnız Türkiyede 2-3 büyük firmayla çalıştım özellikle 1 tanesinin ismini tüm Türkiye adı gibi ezberlemiş firmalardan birtanesi bu firmaların satış ortaklığını yaptım ve paramı alamadım inanmıyacaksınız belki hesabımı kaptılar mazeretleri ise hep fasa fiso yani vermek istemedikten sonra çamura yatmaları çok kolay oluyor. Türkiyeden çalıştığım firmalardan paramı 1ri aynen şöyle oldu adamların reklamını yapıyorum deli gibi satış yapıyorlar alacağım komisyonda sadece %10 yani 70.000 tl teslim edilmiş sipariş komisyonu 7000 tl ediyor ve daha siperiş gönderdiğim kargolanmayı bekleyende bir yarısı kadar siparişim onaylanmak için sırada bekliyor ve ben sadece onaylanmış siparişten 7000 tl hakkım olan komisyonu istediğimde adam benim hesabımı banlıyor ve bana söylediği kelime şu oluyor ( Benim Kordinatörüm Bu kadar maaş almıyor) lafa bak ya ben senin kordinatörünmüyüm o adam senin maaşına bakar ona razıdır ben sana ne kadar kazandırıyorsam o kazancın %10 komisyon hakkına sahibim. Ben talep edene kadar hesabımı kapatma paramı istediğim anda hesabımı kapatıp delil bırakma işte böyle arkadaşlar Türkiyede para kazanacağm diye düşündüğünüz firmayı dikkatle seçmelisiniz..
Not : Benim lafım bu adını geçirdiğiniz firmaya değildir tanımam ve çalışmadım kendileriyle. Ben sadece benzer konudan sıkıntılı dönemler atlatmış kişiyim sadece şunu belirtmek isterim Türkiye de internet üzerinden bir firmayla iş yapmayı düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka çok dikkatli olun derim.