yok hocam ne evliliği, kızın anası duysa fenalaşır zaten. kardeşiyle konuştum inanmadı bana hayal görüyorsun dedi, bana hakaret etti. ayrıca evli olsalar sayfasın da gösterisini yapar. soytarı, kıza yaza söz vermiş. arkadaşlara biz evlendik demesinin sebebi ise ben kimsenin bağlı kızını ayartmadım diyip itibarını zedelememek. evleneceklerini de sanmıyorum ayrıca yaza kalmaz o kız çok pişman olacak hemde çok. konunun kalması söylediğim gibi onun tezgahına yara verdi bu nedenle arkadaşlara yalan söyleyip duruyor. hatta bu konu sabitlense sosyal bir hizmet olur. konuya bak inanılacak gibi değil.

CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın evlenmiş sanırım, artık senin de devam etmen lazım hocam. Boşver kafayı buna takarsan, takıntı haline gelir. Sürekli bilgisayar başında ömrün onları izlemekle geçer. Daha yaşın genç, önüne bak. Sonra boşa geçen yıllarını görüp üzülürsün. Kapattır bu konuyu da bence, üzerinde düşünme, kafanda kurma.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:31:29 -->-> Daha önceki mesaj 11:08:28 --

sabırla o günü bekliyorum işte o gün konuşma vaktim gelecek. sağolasın kardeş.

MuhendisBeyin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok üzücü bir yandanda kurtarıcı bir durum. Profili inceledim dediğiniz gibi saçma sapan seylerle dolu. bu insanlar ne alıyor anlamıyorum. böyle adamları bulup dövmek lazım. veya o hesabı patlatmak lazım.

dediginiz gibi en fazla 6 ay sürecek. sakın ola geri döndüğünde affetmeyin. sakın... Benim düştüğüm durma düşmeyin. tabi benimkisi sevgili iken evlilik muhabeti yoktu. ama sakın affetmeyin. gerçekten sevmissiniZ ama değmez inanin. unutmaya bakın biraz hayatınızı değiştirin.