Arkadaşlar kanalım özgündü sadece kendi videolarım vardı iyi durumdaydı, cahillik edip Beşiktaşın videosunu ekledim geçen gün, eklemez olaydım.
Uyarı aldı 3 video, hepsini de sildim. Ama üzerinden günler geçti ve kanalım para kazanmaya kapatıldı. Yapılacak birşey yokmu yardım edin
Dunya geneli uyarisi almissin, 2 adetin ustunde oldugu icinde Para kazanma ozelligini kapatmis Youtube...
Uyarilar 6 ay sonra kaldirilir ancak para kazanma durumunu eski haline alma olasiligi %5 dir. Yeni kanal acip, burdaki abone ve izleyicini yeni kanalina cekmelisin, videolarina yeni kanalim diye aciklam ayaparak gelen trafigide yeni kanalina cekebilirsin...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:29:14 -->-> Daha önceki mesaj 09:25:05 --
geçen gün kanalıma 12 telif geldi ayyapım'dan kanalım para kazanmaya halen açık ama daha önce başka kanalıma 1 telif geldi yine ayyapım'dan ve kanalım seninki gibi 6 ay engellendi peki aradaki fark neydi ? hemen onuda söylüyorum biri adsense diğeri quize bağlıydı quiz 12 telif geldiği halde halen para kazanmaya aktif ve kanal açık adsense ise 1 telif geldiği için kanal para kazanmaya kapandı ve hala kapalı
Adsense de Network de 1 taleiften para kazanmayi kapatmaz... Ayrica Network de olsa ust uste 2 telif almak para kazanmayi kapatmak demektir. Yeni politikaya gore...
Detayli Bilgi:
http://forum.etcnetwork.tv/threads/y...ilirsiniz.174/
Para kazanmaya kapatilan kanalina gelince, Adsense deki bir teliften kapanmamistir. Daha once
Ticari Haklarinizi Kanitlayin gibi veya
Content ID uyarisi almis olmalisiniz...