akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresini bilmeden, siteyi analiz etmeden dakikalarca telefonda görüşmek anlamsız geliyor. Daha siteyi incelemeden telefonda konuşsak ne olur konuşmasak ne olur.
Şöyle bir yargı oluşmuş r10'da nedense telefonda görüşünce ciddi alıcı oluyorsunuz
Aynı sektörde sitelerim var. Bu sektörde bir tane daha site almayı planlıyordum ama nasip değilmiş.
Umarım istediğin bu fiyata satabilirsin siteni. Hayırlı satışlar...
dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende pm alayım hocam. Birde sitede 100 küsür konu var sanırım, siteyi kopyalasalar bile bu kadar hit yapacaklarını sanmam
Üstadlarım r10 'da gerçekten çok tuhaf insanlar var. Kopyalıyorlar, adsense 'yi banlatmaya çalışıyorlar. Anti-seo kasıyorlar nasıl anlatayım kendi kazanamayınca başkasının da kazanmasını istemiyorlar.

Bencillik üst seviyede tabi herkes böyle değil lakin kimseyi birzat tanımadığımız için ne olduğunu nasıl olduğunu bilemiyoruz.

fuatefe 'ninde aynı sektörden siteleri mevcut ve zamanında konu açtığında başına geldi o yüzden söylüyorum. Birebir adamın sitesini kopyaladılar. Anti-seo kastılar.

Bu yüzden anlayış göstermenizi bekliyorum. PM isteyenlerden profili güvenli olanlar bile merakından istiyor param yok ki diyor adam. Paran yoksa isteme kardeşim site adresini boşuna.

Sizden anlayış bekliyorum lütfen yanlış anlamayın beni. Ben siteyi alacak olan arkadaş için uğraşıyorum. Ben siteyi sattıktan sonra 1 ay içerisinde siteye saldırsalar adam kazanamazsa ne anlamı kalır ki benim aldığım paranın.

Anlayışınız için teşekkürler. Telefon ile aramanıza gerek yok ciddi olduğunuzu ispatlamanız yeterli mesela banka hesabınızın ekran görüntüsünü pm atabilirsiniz.