Moonweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle, evde bir can beslemenin büyük sorumluluk gerektirdiğini lütfen unutmayın.
Tutun ki, başka bir eve taşındınız ve apartmanda sorun çıktı. O zaman ne yaparsınız lütfen iyi düşünün.
Eğer köpeği veririm derseniz vazgeçin.
Söylediklerimi yanlış anlamamanızı umuyorum. O kadar çok can çeşitli bahanelerle dışarı atılıyor ki, insanın aklına ister istemez bu geliyor.
Bunun yanı sıra 5-6 saat evde kalması, köpek için pek iyi olmayacaktır ama kalan zamanınızda yeterince ilgi göstereceğinizi düşünüyorsanız olabilir.
Golden, çok ilgi isteyen bir cinstir. Ben de besledim. Şu an ailemle kalıyor. Bırakamadılar ben evden ayrılınca.
Kendisi kalmaya alışık olmadığı için ilk zamanlar muhtemelen havlar, zamanla alışacaktır.
Ayrıca çok enerjik bir cins olduğunu ve her gün düzenli yürüyüşlerini yaptırmanız gerektiğini de unutmamalısınız.
Estağfurullah hocam anlıyorum sizi. Bende bilincindeyim sorumluluğunun ona en iyi şartlarda bakabileceğime inanıyorum. Problem çıkma olasılığı çok az taşınma veya komşulardan şikayet gibi fakat olursa kardeşime gönderme imkanım var ailem müstakil evde yaşıyor kardeşim rahatlıkla bakabilir.