İş Alımı Güncel.

Merhabalar arkadaşlar.
Uzun süredir yazarlık yapmaktayım.
Şimdiye kadar gerek r10 gerekse farklı platformlar üzerinden çalışmalarım oldu.

Önceliğim olan konular;
  • Moda
  • Güzellik
  • Zayıflama
  • Magazin
  • Dekorasyon
  • Yemek Tarifleri
  • İlişkiler

Bunun yanı sıra, araştırmayı, yeni şeyler öğrenmeyi ve kendimi geliştirmeyi sevdiğim için hemen hemen her konuda da yazabilirim.

Makale yazımı konum; https://www.r10.net/makale-alimi-amp-...le-yazimi.html
cryptic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın yazıları sayesinde ciddi hit yakaladığımı söylemek istiyorum. sağolsun çok dürüst ve işini savsaklamadan zamanında teslim ediyor. dilbilgisi ve içi dolu içerik konusunda da titiz. teşekkürler.
Dem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A Plus makale isteyenelerin kesinlikle çalışması gereken tek kişi. Mükemmel tek kelimeyle.Teşekkür ederim alakanız için inşallah devamlı çalışacagız.
Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hamilelik ile ilgili olan 10 makalelik paket alındı. Çok akıcı ve bilgi verici olmuş. Bundan sonra da devam edeceğiz İnşallah. İyi çalışmalar.
meher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı bir yazar. Kadın konuları başta olmak üzere farklı konularda kaliteli ve iyi sıralamalar alan yazılar yazıyor. C/p yapanlarla karıştırmayın. Hem bayan, hem webmaster, hem yazar. Her eve lazım.

Kaliteli metin yazarı arayanlar kaçırmasın.
Blue_mist34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makaleler ödemesi yapılarak teslim alınmıştır. Boş kelimeler barındırmayan, dolu dolu olmuş ellerine sağlık diyorum.
rota adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dekorasyon makaleleri tarafımdan alınmıştır. Güzel konu seçimi, makaleler için teşekkürler...
mahmutsan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye üzerine kısa ve uzun olmak üzere toplamda 38 adet makale siparişi verilmiştir.

İşin hakkını vererek güzel bir iş ortaya çıkarıldı.

Makale konusunda kendilerini öneriyorum.
kuzey57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 adet 300-500 kelime arası makale yazdırıldı. Arkadaş gerçekten konuları iyi araştırarak, gereksiz laf kalabalığı yapmadan, anlaşılır şekilde yazmış. Zamanından önce teslim etti, güvenle çalışabilirsiniz.

vista adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazı ihtiyacınız varsa mutlaka çalışmanız gereken biri. Başlangıçta yazı hazırlanması gereken konuyla ilgili tereddütleri vardı ama benden daha iyi yazdığı kesin. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
Criminal2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 den fazla 300+ makale alımı yapıldı işini hakkı ile yapan güvenilir bir arkadaş.
imajcozum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 adet tanıtım yazısı yazdırıldı çok kısa sürede teslim etti. Teşekkür ederim.
JSS_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisiyle 20 gündür çalışıyorum. sitemde yaklaşık kurulalı 17-18 gün oldu zaten. Diyeceğim alexada tr 10k dünya 1m bandındayım. Varın siz hesap edin.

Kiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok iyi ve aldigi isi titizlikle yapan bir yazar. 1 aydir kesintisiz ve kaliteli icerik girmeye devam ediyor. Henuz bos gecmedi. Tavsiye ediyorum ve tesekkur ediyorum..

Ayrica calismayada devam ediyoruz..