Herkezin değerli yorumları için teşekkür ederim. Uygunsuz durum olmayan herkesin isteklerini kabul ettim.
web ile alakası olmayan bir arkadaşım bile ekli gelmiş onay olmadan kesinlikle girilmez yazmışsınız güldüm vallahi
Alakası olmayan kesinlikle alınmaz demedim ama gülüp mutlu olduysanız oda güzel birşey

Davetyeyle üye alımı var sadece. Herkez davet edebiliyor ancak ben inceleyip kabul ediyorum. alakasız insanlar tabiki var alım yapmak içinde gelmiş olabilir yada bir arkadaşı nedensiz yere davet etmiştir. Biz alakalı insanları almak istiyoruz ama bir şekilde Uygunsuz durum olmayan herkes girebilir
Gruba katıldım ama sadece 1 gün dayanabildim daha sonra çıktım ***** tema, scriptler, reklamıma bi kere tıklar mısınız diyenler, blogspottan blog açıp 1 tane yazı yazıp "yeni sitem nasıl xd" diyenlerin falan olduğu bir ortam, yaş ortalamasının düşük olmasıyla alakalı sanırım, katılacak olanlar bunları göz önünde bulundursun.
Evet 50-60 kişilik çoluk çocuk tayfası var ne yazık ki. Ancak onlarda birşeyleri öğrenirken saçma sapan düşünceler içine düşeceklerdir. Hor görmemek gerek bence. Rahatsız olduğunuz etik olmayan herşeyi şikayet edebilirsiniz mutlaka ilgilenip gönderiyi siler göndereni uyarırım veya göndereni kalıcı olarak uzaklaştırırım.
Hocam baya uzun zamandır bu gruptayım henüz domain dağıtıldığına şahit olmadım
Hocam en üstte sabit tutturulan gönderide şuanda çekiliş ile birçok hediye dağıtılıyor
İlginize teşekkür ederim. Umarım sorularınıza cevap olmuştur.

İsteyen herkez beni ekleyip kişisel görüşlerini Facebook üzerinden de iletebilir.