WSBGDH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- araç ısınmadan lpg ye geçmemesi lazım.
2- dediğiniz olay normali zaten. çalıştırır çalıştırmaz fanın açılması saçma asıl. fan ne için var, soğutmak için. soğuğu soğutamazsın zaten. boşa gürültü ve enerji. 90 derecede sabitleniyordur.

benzinli arabada zaten olması gereken bu. 2-3 km de ısınır hemencecik
ısınma olayı normal ise geriye lpg geçme süresi kalıyor onuda yakın zamanda bi götürüp göstereyim o zaman daha önce bi kaç kez jonta yaktığımdan hareret olayı kafama takılıyordu bu konu içimi rahatlattı biraz

Chile_Mix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soru 2 : Araç çalışırken fan açmıyor ilk etapta belli bir sıcaklığa gelince fan açıyor. Bmw varken bende kontakla beraber fan açıyordu hararet bü yüzden çok yükselmiyordu. Fakat bu araçta 2-3 km yaptığımda hararet ortaya geliyor ve fan açıyor orada kalıyor sonra hararet yükselmiyor ama 1-2 km de hararet ortayı buluyor bu durum normal sanırım ? sonuçta fan çalışmıyor ısınıyor fan açınca sabit kalıyor ama 1-2 km de ortaya gelmesi kafamı karıştırdı

Clio 3 kullanıyorum. 2 km sonra hararet seviyesi ortaya gelip sabit kalıyor. Sanırım sizinki de normal bir durum.
bmw e30 vardı kontakla fan açıyordu belki tüm bmw lerde böyle belki benim araçta öyle ayarlanmıştı bilmiyorum ama bunda ortaya çabuk geliyor sizdede öyleyse demekki normal bir durum bu teşekkürler