Ment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamun aleykum.
Oncelikle aracinizda sanirim. Lpgye gecme derecesini
dusurmus olabilirler. Bunu yukseltebilirsiniz.

Ayrica arabayi benzinde acin eger hala aynisini yapiyosa rolanti ayarini yukseltin

2- Hararet normal, bu soguk gunler daha gec isinmasi gerekir arabanin ama eger ortadan ileriye dogru gecmiyosa sikinti yoktur.
direk benzinde çalışınca veya direk lpg ile çalıştırdığımda bunu yapmıyor sadece kendi otomatik geçişte yapıyor bu geçişte çok kısa sürede gerçekleşiyor onun için istop ediyor ama dediğim gibi biraz gezeyim geleyim sonra bidaha çalıştırıyım yapmıyor o zaman sadece motor soğukken yapıyor oda sanırım sizlerinde dediği gibi erken geçmesinden kaynaklanıyor.. Hararet olayındada dediğiniz gibi havalar soğuk 1-2 km de ortaya gelmemesi lazım ama çabuk geliyor ortaya fakat ortayı geçmiyor hiç orda öylece kalıyor

HalitVuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar söylemişler zaten. Kesinlikle lpg ayarlarında bir problem var. Bir ihtimal filtrelerin çok çok eskimiş olabilir. Değiştirilmesi gerekiyordur. Birde hangi marka sıralı sistem kullanıyorsun. Yeni taktırdıysan takan ustanın marifetide çok önemli.

Ben kendi arabamda iyi olsun diye gidip brc taktırdım taktırdığım günden beri perişanım. Başka arabaya lavato taktırdık benzinden farkı yok gibi gidiyor.
lpg yeni takılmış ama ben taktırmadım aldığım kişi taktırmış atiker var hocam üzerinde

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fan hic acmiyorsa o zaman sıkıntı büyük termostata baktirmali kışlık termostat taktirmalisin yakitin %10 düşer ortalama hararet göstergesi araca gore değişir marka bilmedigim icin yorum yapamıyorum
lpg ayari kesinlikle yaptır
fan açıyor hocam ama ortaya geldiğinde açıyor kontakla açmıyor yani bmw lerde kontakla açıyor bunda belli bir ısıya gelince açıyor