Maksim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.%1 pil sorunu alırsanız akıllı kaydeti kapatın.ve şarjdan sonra reset atın telefona düzeliyor.almıyorsanız zaten sıkıntı yoktur 10 15 gün sonunda pil performansı maksimuma ulaşıyor diyebilirim.
yarım şarzlı olarak satılıyormuş biraz dayanamayıp açıp kullanıştım dün daha sonra 10 saattir şarzda akşama doğru elime alıp kullanmayı sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana bu satırları zenfone 6 ile yazıyorum. koluma kramp girdi. tek elle kullanmaya imkan yok. ammaaaa gel gelelim iyi yönleri çok ağır basar. bi defa asla ısınmıyor. donmuyor. şarjı uzun süre gidiyor. keyf veren bir telefon. minnacık değil akranları gibi.

önceden telefonla nete girenlere hayret ederdim samsung kullananlara şaşardım. çünkü zenfone ile acaip farklı. ne biliyim zenfone beni bağlayacak. cidden çok iyi. büyük diye seyetmeyin. kol kaslarına faydası var diyorlar

Laptopumun pabucu şimdi damda. zenfone yetiştir bana.
sanacevabı zenfone 6 ile vermek isterdim fakat şarzda benim elim normal el yapılarına göre biraz ufak o yüzden tek elle harbiden kullanması zor.ekran konusunda ilk böyle şuan tablet gibi geliyor gözüme onun için yedek telefon alsammı diye düşünüyorum fakat gerek yok.siz telefon kılıfı olarak nası bişey kullanıyorsunuz jelatin felan yapıştırdınız mı.ben sordum telefon kılıfı bi kaç yere yoktu.netten siparişverecem mecbur birde yedek power bank alcam hangisini önerirsiniz ?