Bence de profesyonel yardım ile bu yazılım çok daha iyi yerlere gelir ve hak ettiğini düşünüyorum. Sistemde aksaklıklar var, yok bilmiyorum. Fakat inovatif düşünce olduktan sonra teknik mevzular hallolur...
Bu konuda desteklerinizi her zaman bekliyoruz, size PM ile cep numaramı gönderiyorum.
Sisteminizi rasgele bakarken keşfettim. Bende bir süredir bu konuda arge yapıyordum. Gerçekleştirmiş olduğunuza sevindim.
Kendim hertürlü parametreler göre verileri toplayabilecek bir class hazırlamıştım bende şimdi alternetif yaygın opencart,worpress gibi sistemlere ücretsiz botlar yazıp geliştiriyordum. Sonunda sizinki gibi bir sistem çıkarmaktı.
Benim gibi düşünen birini görmek güzel oldu.
Tebrik ederim.
Teşekkür ederim, el elden üstündür sizin yazılımınızı da görmek test etmek nasip olur inşallah,
Merhaba mükemmel bir şeye benziyor size bir kaç şey sordum bana bu konular hakkında bilgi verirseniz almak istiyorum
Bilgi verildi sanırım, PM üzerinden çok geç cevap alabilirsiniz, bizim Antalya'da biliyorsunuzdur belki Web firmalarının sezonu kıştır. O yüzden yoğunluk hat safhada gerçi botyap.com ve abungu.com için iyi bir destek elemanımız bulunmakta destek'ten yazarsanız daha hızlı dönüş alabilirsiniz.
elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş ancak videoyu izleyince çekincelerim oluştu
Belirlediğimiz siteyi girdikten sonra içeriği belirli aralıklarla kendi sitemize özgünleştirerek çekebiliyormu ? Diğer yandan 1 flash oyun sitesi birde sağlık sitesi için düşünüyorum. Uyumsuzluk vb sorunu olur mu ? Son olarak paneli görme imkanımız var mı ? İyi çalışmalar ellerinize sağlık
Merhaba verileri spinner ile özelleştirebiliyorsunuz örnek olarak
Spinner
Örnek çalışma mantığını kavrayabilmek adına şurada ki örneği inceleyebilirsiniz :
http://www.botyap.com/show/spinner.php
yorum ve değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.