Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim öncelikle ama şuan şok olmuş durumdayım ve diğer arkadaşlarının parasının yenmemesi için örnek olur diye düşündüm. Reklamx şirketinin mobilx.reklamx.com.tr uzantısından mobil reklam bulunduruyordum. Bir süre ödeme aldık sorun yok ama 3g girişlerinde problem olduğunu yönlendirilen adreste hata olduğunu gördüm. Bunu kendilerine ilettim onlar da haftalar sonra dönüş yapıp skype üzerinden hatayı düzeltiler ama bir sorun vardı ki reklam kapanmıyor yönleniyor böylece benim sitem mahvoluyor. Madem böyleyse kodu kaldırmaya karar verdim kaldırdım ve para çekme talebi gönderdim normalde cuma günleri yatıyordu salı gününe kadar yatmadı para. Skype üzerinden yazdım çöp hit gelmiş dedi. Bende ortada dolandırıcılık gibi bir yanlış anlama var diye düşündüm eminmisiniz dedim hitlerim %95 google kaynaklı ve analytics den düzenli izleme var 2 yıllık site. Öyle çöp hit değil dedi reklam verdikleri siteye üye olmuyormuş insanlar bu yüzden hesabımı bloke edip paramı yatırmamışlar. 98 bin tl zarar etmişler söylediklerine göre ve bu zararı bizim hakkımızdan kesip paramızı vermediler. Üstelik halen r10 dan müşteri toplayıp herhalde dolandırma peşindeler. Alacağım 320 tl nin derdinde değilim kesinlikle ama dolandırılmak gerçekten çok ağrıma gitti.

İşte skype konuşmalarımız:

hocam yatmamış para yine
[20:06:30] Gürsel pekgöz: Hocam inceledim dönüş yok sizden üye olmamış
[20:06:58] Gürsel pekgöz: Çöp trafik gelmiş bize bu yüzden banlan mışsınız
[20:30:31] aydın öztaş: çöp trafik mi ?
[20:30:34] aydın öztaş: analytics var hocam
[20:30:37] aydın öztaş: ne çöp trafiği
[20:30:46] aydın öztaş: sırf kodu kaldırdım diyemi böyle yapıyorsunuz
[20:31:11] Gürsel pekgöz: Hayır olurmu 21 kişiyi bloke ettik
[20:31:41] Gürsel pekgöz: Üye gelmiyor ÇÖP trafik diye sizle ilgili konu değil genel durum
[20:31:54] aydın öztaş: tamam ödeme alıcakmıyım ?
[20:32:17] Gürsel pekgöz: Ödeme maalesef. Şuan blokede
[20:33:22] Gürsel pekgöz: Yanlış anlamayın ama 98 bin tl gereksiz ödeme yaptık
[20:33:32] aydın öztaş: neden hocam benim yapabileceğim birşey yok hitlerim google dan geliyor analyticsim var üstelik hepsi %100 doğal üye gelmemesi benim problemim değilki ama
[20:33:53] aydın öztaş: hocam ama o sizin yanlışınız ben uzman reklamın kodunu koysaydım yine aynı parayı alıcaktım
[20:35:09] aydın öztaş: bu arada zarar etmenizin nedeni de sizin sistemdi hocam birçok telefonda çıkmıyordu reklamınız ben uyardım haftalar önce daha yeni düzeltiniz
[20:35:53] Gürsel pekgöz: Hayır sorun sub_id
[20:36:22] Gürsel pekgöz: Direk Kullanıcı dönüşümü
[20:36:43] aydın öztaş: hocam reklamınız çıkmıyordu hiç erorlu bir hata veriyordu nasıl geri dönüş beklersinizki birde ben size organik hit verdim ki %95 google üzerinden geliyor hitlerimin
[20:37:07] aydın öztaş: 3g den bağlanınca reklamınız çıkmıyordu ama sayaç sayıyodu sizin nasıl geri dönüş beklersiniz ki
[20:37:44] aydın öztaş: şuan yaptığınız çok yanlış hakkımı yiyorsunuz ödeme yapıcakmısınız ?
[20:42:15] aydın öztaş: hocam sanırım ödeme yapmıycaksınız kullanıcı topladığınız tüm forum sitelerine konu açıp olumsuz bildirimde bulunacağım

buda konu açarak üye topladıkları r10 konusu: https://www.r10.net/internetten-para-kazanma-sanati/927482-reklamx-com-tr-popup-splash-ppc-sag-sol-kayan.html