Merhaba;
10 senelik bir interaktif sözlük sitesinin scriptinin satisini baslatmis bulunuyorum. Bahsi gecen script sadece benim sitemde kullanilmaktadir, bir baska sozluk sitesinde kesinlikle kullanilmamaktadir. Dolayisi ile sozluk camiasinda benzersiz script olarak iki uc siteden biriyiz. Script asp ile yazildi ve mssql kullanmaniz gerekli. Kodlar sifirdan kendim tarafindan yazildi ve 10 senedir de gelistirmesi devam ediyor. Kurulumda destek veririm ancak daha sonrasinda destek veremem. Bir domain icin tek script lisanslanacak. Script sorunsuz ve son derece hizli. "Sunlari da ekler misiniz uzerine" gibi talepleriniz ne yazik ki olumsuz olarak cevaplanacak. Script seo uyumludur. Sorularinizi konu altindan sorabilirsiniz.
Fiyat: 2000TL
Host dahil mi: mssql i bir baska yerden alirsaniz host dahil 2200TL olur, her sene 200TL host ucreti odersiniz.
Script kime ait: Bana ait.
Lisans sorunu: Yok.
Scriptle birlikte icerisinde 950K entry ve 250K baslik bulunan bir de veritabani isterseniz (host haric) 3500TL odersiniz. Host dahil 3700TL ve her sene 200TL host ucreti odersiniz.