azatmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aramıza hoşgeldin!
Aşağıdaki yoruma sizin de ilginizi çekmek için alıntı yaptım.

MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadas haklıdır. Ünlülere bakın adamlar haftalık 50 bin tl alıyor.Her seyi iyi ama uyusturucu kullanıyor çoğuda mutsuz kullandıgına göre
Aşağıdaki yoruma sizin de ilginizi çekmek için alıntı yaptım.

hedwing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şeye sahibim Allaha şükür maddi durumumuz yerinde, güzel bir üniversite bölümü okuyorum, annem-babam ayrı olmalarına rağmen ikisiyle de aram çok iyi, beni çok seven bir kız arkadaşım var ama bütün bunlara rağmen, gece evde başımı yastığa koyduğumda ağlayacak kadar sebebini bilmediğim bir şekilde mutsuzum. Aranızda benimle aynı problemi olan var mı? Tavsiyesi olan var mı? Psikoloğa görünmeli miyim?
Herkese Merhabalar,

* Mutlu olmak için maddi varlıkları hedeflemeyin! Örn: bir arabam olsa çok mutlu olurum.
* Hayaller insanı hayata bağlar! Gördüğüm kadarıyla bir hayaliniz yok, hedefleriniz varsa da gerçekten sizi etkileyen türde değil. (hayal ve hedef kavramlarını ülkenin %90 'ı yanlış biliyor, lütfen okuyun!)

(Mutluluk nedir?)

(Böyle düşünüyorsunuz demiyorum, sadece belirtmek istiyorum ki)
Unutmayın: 7/24 mutlu olacaksınız diye bir şey yok, tabi ki mutsuz da olacaksınız/olmalısınız da zaten..

Vaktiniz olursa Ahmet Şerif İZGÖREN 'i tavsiye ederim: kitaplarını okuyabilirseniz daha alâ, "kolayına kaçayım" derseniz..

Selamlar