orgbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam domain çok jenerik ve çok güzel bir domain iyi yakalamışsınız ama benim bundan 4 yıl önce çok güzel keyword bir domainim vardı siteyi azimli bir çalışma ile siteyi 3 ayda güzel harcamalar ile birinci sayfaya getirdim çok uluslu kelimede ama bana canada ülkesinden gelen bir mail ile şok oldum canada vatandaşı değilsem bu domain 30 gün sonra iptal olacağına dair bir mail aldım aldırmadım devam ettim ve 30 gün sonra domain benim elimden kuş gibi uçtu ve sonra aynı domain yine Türkiye'de farklı bir kişiye satıldığını gördüm ama onada aynı şey yapıldığını bir kez daha şahit oldum hocam Türkiye'de hiç bir sektörde ca uzantılı domain gördün mü !!! sen hiç bence domain sende dursun kimsenin günahına girme
Hocam domain networksolutions'tan alındı. Sizin dediğiniz olayı daha önce bende yaşamıştım Türk firmalarında birinde. Networksolutionsta ki olay domain ödeme sorumlusu siz oluyorsunuz. Domaini NS alıyor. Yani siz sadece ödemeden sorumlusunuz. Elinizden alınma gibi bir durum söz konusu değil..

Bu arada satış güncel. Teklifler değerlendiriliyor..