Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyleri söylerken, farklı anlatım tarzları seçmemiz, zıt görüşte olduğumuz veya benim bilmediğim anlamına gelmiyor
Bakınız ben söyledikçe siz ben farklı birşey söylüyorum gibi düşünüyorsunuz. Diyorum ki "SEO" ve "SEOCULUK" diye bir kavram yarattık biz kendi hayal dünyamızda. Google'ın gerçeklerinin tamamen dışına çıkmaya çalıştık, adeta fantezi yaptık bu konuda. Sonra google önlemler ala ala bizi şuanki duruma getirdi. Bu hayal dünyamızdaki işlemler de bitti. Artık SEO kısaltmasını başka bir konuymuş ve meslekmiş gibi düşünmeyi bırakıp,
"Arama Motoru Optimizasyonu" olan gerçek anlamı üzerine odaklanma vaktidir diyorum
Hocam sene 2014 - 2015 yılına giriyoruz. SEO kelimesi Türkiye'de kullanılmadan önce ABD gibi ülkelerde sektör oldu, aldı başını gitti. SEO yazmışsın Arama Motorlarına kayıt yazmış bu neyin ispatıdır ki! Sonuçta bilinen yöntemler hala işliyor ve gelişiyor. SEO kelimesi gibi keşke demek zorunda kalıyorum dediğiniz gibi biz birşeyler çıkarsaydık. Hayali kahraman bile oluşturmakta geri kalıyoruz. Ama yıllardır yurtdışından gelen bir kelime diyelim. Bunu ne siz oluşturdunuz nede biz. İşi ehline bırakmak lazım. Bu kafirde olsa, dinsizde olsa böyledir.

Yorumlarınız ve tezinizle çelişiyorsunuz lütfen SEM, SEO yöntemlerini iyice araştırınız. SEO kelimesini kim çıkarmış lütfen ek olarak ona da bakınız.

Hadis-i şeriflerde de buyuruluyor ki:
(İş ehli olmayana [layık olmayana] tevdi edildiği [verildiği] zaman, kıyameti bekle.) [Buhari]