Öncelikle konu yanlış yerdeyse Moderatör arkadaşların gereğini yapmalarını rica ederek;

Merhaba arkadaşlar,ben Bursa'nın Unutulmuş ve küçük ilçelerinden Orhaneli'de Sınıf Öğretmenliği yapmakta olan bir r10 üyesiyim..Bazı arkadaşlar ile iş yapmışlığımız vardır,çok sık olarak web işleri ile uğraşamasam da hobi olarak bu işler ile ilgilenmekteyim...

İlçemizin geneli maddi olarak zayıf hayvancılık vb. ile geçinen,bir iki mermer ve krom madeninde çalışan bir ilçe...Tarım yok denecek kadar az,olan da hanelerin kendini doyurmaya yetecek kadar..

Sözün özü Koca Bursa'nın ilçesi olan bu ilçemizin durumu olmayan bazı köy ve merkez okullarına ilkokul 1-2-3-4. sınıf seviyesinde bir kitap ve eğitim materyali toplama kampanyası yapmak istedim..

Orhaneli Sait Yılmaz İlkokulu'nda görev yapmaktayım ve sizlerden gelecek olan kitap ya da herhangi bir okul malzemesini bu kurum adına göndermenizi rica ediyorum..

Bu forumda bu şekilde konu açıp kampanya gibi bir etkinlik yapmak serbest mi bilmiyorum ancak herhangi bir sorun teşkil ederse tel numaramdan bana ya da okula ulaşabilirsiniz.
Bu okulda görev yaptığımı ve göndermek istediklerinizi de okul adına göndermek için okul telefonundan ulaşarak gerekli teyitleri alabilirsiniz..

Zaten materyalleri okul adına gönderirseniz tüm güven sorunu ortadan kalkmış olur diye düşünüyorum..

Böyle bir etkinlikte küçük te olsa bir katkınız olsun isterseniz yardımlarınızı esirgemeyiniz..

Örnek olarak;hikaye kitapları,fotokopi kağıdı,eğitim ve öğrenme materyalleri,özel eğitim sınıfı öğrencileri için etkinlik kartları,kavram kartları,oyuncaklar,kırtasiye malzemeleri,kalem defter,silgi vb. olabilir.
Ben bunlarla uğraşmam yapmışken büyük yaparım diyorsanız eğer yazıcı,projeksiyon,bilgisayar da olabilir tabi hayır demeyiz Yapılan yardımın büyüğü küçüğü olmaz tabi ki..

İşin şakası bir yana güven konusunda tüm kaygılarınızı giderecek açıklamaları yapmaya çalışacağım,teslim aldıklarımızı mail adresi gönderirseniz fotoğraflayıp adresinize gönderirim.Ayrıca konu içerisinde de gelen yardımları ve teslim ettiğimiz okulları da buradan bildirmeye çalışacağım..Bu benim bir öğretmen ve bu bölgenin yerlisi olarak kendi çabamdır,Kaymakamlık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi kurumlardan yazı alma gereği duymadım,nedeni ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu konuda sözlü icazet vermiş olması ve yazılı bir izne gerek olmadığını söylemesi.

Bu bir gönül işi arkadaşlar,tabi ki aklınıza takılan sorularınız vb. olacaktır tümünü yanıtlamaya çalışacağım..Forumda bu konuya ilgi olacağını tahmin ediyorum,konuyu gören arkadaşların diğer forumdaşlarla paylaşması dileğimi iletiyor ve konuyu iletişim bilgileri ile sonlandırıyorum.

Kamuran KUTUR : 0545 526 87 26
Sait Yılmaz 1/B Sınıf Öğretmeni

Sait Yılmaz İlkokulu : 0224 817 37 03
0224 817 37 00
Görüşeceğiniz kişi Müdür Recep DOĞRU ya da Müdür Yard. Murat SÖNMEZ

Daha önce Erzurum'da çalıştığım yerde yapmıştım buna benzer bir kampanya,orada okulu idarecileri ve beni telefonda rencide etmeye ve sorguya çekmeye yeltenenler olmuştu,o yüzden saygı ve gönüllülük esasları çerçevesinde desteklerimizi yaparsak çok sevinirim..

Şimdiden Teşekkür Ediyorum..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:40:16 -->-> Daha önceki mesaj 14:46:56 --

Sanırım bu konuyu Sosyal Projeler kısmına yazmam gerekiyordu...Moderatör arkadaşlardan rica etsem konuyu uygun yere taşımaları için ??