atomverimerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle gerçekten güzel bir firma fakat ödeme olayında havale olsa iyi olur hocam kredi kartı istiyor 2 3 ay ödemelerinde ...
Teşekkür ederiz.

Bulutfon da banka kartı yani Debit kartınız ile de ödeme yapabiliyorsunuz. Yani kredi kartı illa zorunlu değildir.

Saygılar.

Programmer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ni-Osman;

Merhaba,
Yeni başlayacak bir projem için projenizi kullanmayı düşünüyorum.

Forum içerisinde cevapladınız mı bilmiyorum fakat sormak istediğim 1-2 konu var, cevaplarsanız sevinirim. Tüm mesajları inanın okuyacak kadar vaktim yok.

- En alt paketten başlamayı düşünüyorum. Gelen telefon çağrılarını cevaplayabilmemiz için Ios, Android, Mac, pc vb.. yazılımlarınız var mı?

- Sesli karşılama (santral) için ekstra ücret ödüyor muyuz?
- Önerdiğiniz minimum internet hızımız ne olmalı?
- Ses kaç saniye gecikmeli geliyor?
- 0850 vb. numara tahsisi için ücret ödüyor muyuz?

Yukarıdaki özellikler için genel olarak ekstra ücret mi ödüyoruz yoksa 19 TL içerisinde midir?

Teşekkürler.
Merhaba,

Öncelikle ilginize teşekkürler. Forum içinde sorularınızı cevaplamış olmam önemli değil konu çok uzun ve sırayla okumaya herkesin zamanı yok..

Ben sorularınızı aynı sıraya göre cevaplıyorum.

1. Bulutfon ücretli veya ücretsiz tüm SIP destekli yazılımlarda çalışmaktadır. Nasıl bir yazılım kullanacağınıza siz karar verebiliyorsunuz. Genelde ücretsiz olan Zoiper tercih edilir güzel bir uygulamadır.

2. IVR robot operatör seslendirmelerini biz yapmıyoruz. Bulutfon genel olarak self-servis bir hizmet ancak kullanımı ile ilgili destek veriyoruz. Nasıl bir karşılama senaryosu gerekiyorsa bunu siz seslendirip sanal santralinizi web arayüzünden yüklüyorsunuz ve kullanmaya başlıyorsunuz. Bir üst mesajda Videoreklam seslendirme yapıyor veya IVR Seslendirme kelimesini google da arayarak diğer profesyonel seslendirme yapan firmaların linklerini bulabilirsiniz. Bizim müşterilerimiz genelde www.bionluk.com da Bulutfon a özel seslendirme yapan kişilere 10 TL karşılığında yaptırıyor.

3. Ses trafiği codec kalitesine göre 8 Kbps ile 64 Kbps arasındadır. İhtiyaç duyulan bant genişliği de bu aralıktadır.

4. Ses gecikmesi Bulutfon sunucuları Türkiye de olduğundan analog eski tip PSTN telefonlardan hiçbir farkı olmadan anlık gelmektedir. Ancak sizin internetinizle ilgili bir gecikme söz konusu olursa yada ISP ler ile ilgili bir problem olursa ses gecilmesi olabilmektedir. Bulutfon kullanan müşterilerimiz Amerika da, Avrupa da çok rahat bir şekilde dahililerini kullanabiliyorlar.

5. Bulutfon'a ödediğiniz sadece sanal santral ücretidir. Numaralar ücretsiz verilmekte tabi bazı premium numaralar haricindeki numaralar. Premium bir numara isterseniz eğer buna ödediğiniz para sadece 1 defaya mahsus olacak şekilde ücretlendiriliyor. Bulutfon'a isterseniz mevcutta var olan 0850 numaranızı yada coğrafi numaranızı taşıyabiliyorsunuz.

Cevaplarım açıklayıcı olmadıysa veya farklı başka bir sorunuz varsa tekrar yazın lütfen.

Saygılar.