Yaqamoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konyaya gecen gittim gercekten guzel yer
Mesele şehrin güzel olması değilki bende gittim ünvtede gezmeye ancak, nede olsa askerlik bunun rahatı diyen yok, en rahat yaptım diyen sabah yine 5'de kalkıyor ))

HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru karar.
Aynen dostum şöyle bir durum var, ağustosda tecili kaldırdım kasım bekliyordum kesin 5-7 kasım aralığında çıkmadı bu hafta cuma teslim olmam gerekiyordu, ancak bedelli firsatı çıktı ve dün itibariyle başvurular başladı.
Gitsemde + 1 ay gitme psikolojisi + 6 ay 8 gün askerlik + 1 ay gelme psikolojisi
Toplam kayıp 8 ay 8 gün, toplam yiyeceğim en kötü para 6-7 arası, düşündüm ailemle oturdum karar verdim internetten 7 ayda güzel para kazanmıştım onun bir kısmını vereceğim bedelliye, yapan herkes şunu diyor ben 1 aya o parayı veririm diyor, şimdi askere olan arkadaşlar isyanda bir pazar günü izin verseler 1 bin tl veririm diyen arkadaşlarım var birtanesi yeni geldi 7 gün sakın gitme dedi hemen hemen yarısını yiyeceksın diyor.
Üstte bir arkadaş yorum yazdı ilk çarşı izninde 18 bin değil 50 bin verirsen muhabbetine geldi, her arkadaş abide bunu diyor o botu giydikten sonra hergün keşkelerle dahada psikolojin bozulur der bugün öğleden sonra hayırlısıyla dilekçeyi veriyorum.