teşekkür ederiz yazı için
bir sorum var
"Kullanıcıya yönelik semantik sıralama" başlıklı yazı Google için çok riskli değil midir? Mantıklı görünüyor ama bence iyi sonuç vermeyecektir.
Çok şirket var statik ip üzerinden çalışan. Her personelin zevki farklı arama olacağından, gerçekten iş makinesi diye arama yaptığımda istediğim sonuca ulaşamazsam, çareyi yandex veya bing de ararım.
Evde babasının bilgisayarını kullanan çocuk için de geçerli bu.
Google şuan bölgesel arama da bile risk alamıyor. Halâ çoğu sonuçlarda genel sıralama karşılıyor bizi.
Youtube bunu yapıyor ama. En son izlediğiniz videolara göre tekrar youtube u ziyaret ettiğinizde karşınıza önceki videolarınızla alakalı videolar çıkıyor. Ancak bu böyle kontrol altına alınabilir. Arama yaptığımda bıraksın artık filtrelemeyi ben yapayım. Gizlilik politikasına ters düşer gibi geldi bana.