Şimdi şöyle bir açıklık getireyim 6 aralıktan beri zenfone 6 yı test ediyorum pili minimum 5.5 saat ekran veren bir telefon pil olarak gerçekten tatmin edici web performansı ıvırı zıvırı çok iyi. kamera fiyatına göre yeterli he daha iyi olsamıydı olurdu kesinlikle ama yapmamışlar ordan ben bir eksi çaktım.2. eksim ise geri dön menü tuşu vs ışıklı olsaymış çokmu zor birşey onuda yapmamışlar hoş gece görünmüyorda ezberliyorsun sıkıntı yaratmıyor fazla.3 olarakta 5 e göre kılıf vs trden bulmak sıkıntılı olanlarda tuzlu.İntel işlemci diyen arkadaşlar olmuş vallahi çatır çatır çalışıyor.çift sim olayı olarakta sanırım ikiside 3g modunda çalışmıyor biri 3gde sim 2 edge mi gsm modundamı ne çalışıyor bunuda detaylı araştırmanızı öneririm.ben huw g7 yerine zenfone 6 öneririm çünkü bence 2 telefon arasında o 200 tl lik fark yok kaldıki şahsi görüşüm zen6 daha iyi. birçok telefonu test etmiş biri olarak risk budur dersen meizu mx4 öneririm uygun fiyatlı türkiyede bir çok satan var oda gayet iyi bir telefon 1100 tl dolaylarında.