ayrılık acısı yaşamıyorum yaşadığım acı bunca yalana iftiraya ihanete maruz kalmam ve önümde bir genç kızın ne kadar karektersiz olsa da kaybolup gitmesi. kızın ne kadar karektersiz olduğunu biliyorum. birlikteyken kendisinin adam olmasını boş işlerin peşinden koşmamasını gerektiğini defalarca söyledim. bu soytarı gibi biraz mesnevi biraz da astroloji öğrenip ortalıkta dolaşan çok zavallı var. kalbim acıyor, içim de fırtınalar kopuyor, kendimi zor tutuyorum sabır edip kızın düştüğünü gördüğüm de konuşma vaktim gelecek. konuyu buraya açmamın nedeni soytarının tezgahına çomak sokmaktı onu başardım. kendimi de ortaya attım, o iki soytarıyı da.
para konusuna gelecek olursak adamın çevresini tanıyan burada arkadaşlar var onlar daha iyi bilir tabi. kızın bana söylediğine göre adam malulen emekli yani gençlik yılların da birikimi varsa evi varsa o kadardır öyle baskın bir maddi gücü yok. hatta diyebilirim ki, bu akılsız gözde bakacak o soytarıya. benim aylık 20 bin liraya yakın gelirim var. gencim gece gündüz çalışacak 20 bini 200 bin yapacak kuvvetim var çok şükür. Allah, burada olmayan arkadaşlara da benden çok versin. burada mevzu para değil. bu soytarı, ahmet hulusi'nin türkiye'de ki müritlerini çevresine toplamış. facebook'una bakacak olursanız kadınlar ayılıp bayılıyor, erkekler tapıyor. kız, iki süslü kelimenin tesirine ve ulaşılmaz olmasına takıldı. yazık oldu ona çok yazık oldu. biz 20 li yaşların başında kelimelerin büyüsüyle 3 4 ay bir kadını kendimiz de tutuyorduk. o gençliğimize rağmen. bu adam o düşkünlüğü, yaşlılığı ve çirkinliğiyle tutacak öyle mi ?
ailesine haber salmamın nedeni de bir iki yıl sonra karşılaştığımız da kafasını duvarlara vurur gördüğüm de bana hesap sorursa "senin kaybolup gitmemen için elimden gelen her şeyi yaptım demekten" başka bir şey değil. o layığını buldu. gözde, hayatım da gördüğüm en yalancı insandı, bu soytarı cenap çetinkaya ondan daha yalancı. korkudan tepki veren arkadaşlara söylemediği yalan kalmamış. sadece korkaklar yalan söyler.
Kızı bu kadar düşünürsen kendine yazık etmiş olursun. Kızı masum görüyorsunuz halen ama bana kalırsa sandığınız kadar masum değil. Kız para pul, mal mülk artık neyse kendisine onu amaç edinerek böyle bir adım atmış, hiç bir kız bir çıkarı olmadan böyle bir adım atmaz. Bence ailesini uyarmakla yada kız için başka bir şey yaparakla vakit kaybetmeyin. Sevdiğiniz yada yapmak istediğiniz şeyleri yaparak vakit geçirin bu aralar, zamanla çektiğiniz acı ile yaşamaya da alışacaksın ve bir süre sonrada umrunda bile olmayacak bu acılar.
[COLOR="Silver"]