peşinden gidilmeye değecek bir kız olmadığını bende biliyorum. kendisini olay bittikten sonra ne aradım ne mesaj yazdım. anası çok sert ve kuralcı biri belki müdür emeklisi olduğu içindir. duysa zaten fenalık geçirir kadıncağız. yüksek ihtimal ailesiyle karşı karşıya gelmemek için bana iftira atacaktır, yalan'a alışık biri ama orada da ben kazanacağım. zaman zaten benim haklı olduğumu gösterecek yaza kalmaz kafasını duvarlara vurur. giderken onda eşyalarım kalmıştı kendisin'e "senin yüzünü görmek istemiyorum bir iki yıl sonra alırım" dedim. ailesine haber göndermemin sebebi ise karşılaştığımız da ben senin bu rezilliğe gömülmemen için yapabileceğim her şeyi yaptım ama sen kendin düşmekte ısrar ettin." demek içindi. benim için zaten o kapanmış bir defter artık. paranın önemi yok şükür kazanıyoruz. kalbimi sızlatan benim paramla adalara buluşmaya gidip bir grup geri zekalının önünde götür nidalarıyla bir soytarıyla flört etmesi. üç aydır bu soytarıyla buluşuyormuş.

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar iyilik yapma peşinde koşmayın bence. Ona sorsanız ben doğru yoldayım diyecek yani bu yönden biraz düşünürseniz yaptığınız iyilik olmayacaktır aksine kötülük yaptı bana diyebilir. Ailesine haklı görünmek için belkide iftira atacak size. Tabii bunlar benim görüşlerim. Para verdiyseniz geri isteyin, kızın derdine yanacağınıza kendi hakkınızı alın öncelikle.