TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafadaki siteleri inceleyin az çok bir fikir verir size.
Kafadaki sitelerin çoğu güncel olmayan ve spin makale içeren siteler. Bazılarına bakıyorum öyle saçma içerikler girilmiş ki, hepsi berbat bi halde hocam.

Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an için hiç birşey yapmayın. Temiz temiz, özgün içeriklerinizi girin. Google webmaster tools da sitemap'ınızı kontrol edin sık sık.

Yazdığınız içerikler, Google'da indekslendikten sonra, günün değişik saatlerinde, değişik sosyal medya kanallarında paylaşın. Bu 1 - 2 aylık süreyi, sosyal medya takipçisi bulmakla geçirin. Yatırımınız bu yönde olsun. Paravan bloglarınızı açın, 3-5 makalenizin ilk 2-3 satırını alıp, o içeriğin tamamını işaretleyerek ilgili makaleye link verin. Anasayfaya değil!

2 Ay sonra, yavaş yavaş paravan networkunuzu oluşturun ve link çalışmalarına başlayın.
Ben şöyle bi link döngüsü düşünmüştüm sizce yararı ne olur? Ya da yararı olur mu, nasıl çalışılması gerek?

Paravanlara sürekli özgün içerikler girilecek. Ve 1. ayın sonunda kendi aralarında link çıkışı 2. ayın sonunda ise ana siteye çıkış yapacağım. Bir zararı olur mu?