HellWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suan yasalar ne bilmiyorum acikcasi, ben tanidiklarim genelde turist vizesi ile gelip geri gitmeyenler
Sıkıntı olmasın hocam bu şekilde?Diyelim şimdi turist vizesi ile gittik ABD'ye orda community college'a veya tutarsa normal bir üniversiteye başvurup kabul alırsak vizeyi orada uzatabiliyor muyuz?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16:06 -->-> Daha önceki mesaj 23:12:26 --

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amerika'da benzin ucuzmuş derler içim sızlar. Amerikan halkı ailecek araba alsın, gönlünce gezsin dolaşsın diye Irak'ta akıtılan kanlar aklıma gelir. İçim burkulur..

Amerika'da yaşam ucuzmuş derler. Zengin çokmuş, hayat kolaymış, obezite yaygın bir hastalıkmış..Amerikan halkı refah içinde yaşasın, bol bulsun bol yesin, yemediğini çöpe atsın diye Afrika'da açlığa, yoksulluğa terk edilmiş, yeraltı zenginlikleri talan edilen insanlar aklıma gelir. İçim burkulur.

Sırf Allahın belası Amerikalılar mutlu olsun diye, Amerika büyüsün hiç batmasın her şeye sahip olsun diye dökülen göz yaşları, açlıktan ölen insanlar, birbirine düşürülen milletler, çıkarılan iç savaşlar....Sırf Amerika'da hayat güzel olsun diye.

Bu da böyle bir düşüncemdir. Aklımdaydı ne zamandır. Yazmak istedim.
Kapitalizm böyle bir şey uyanık olmayanın elindekini alırlar.Hakkını aramayıp,hakkını yedirirsen ne yazık ki açıkta da kalırsın savaşta da.Türkiye'nin de gidişatı hiç iyi değil.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:51 -->-> Daha önceki mesaj 23:16:06 --

Emir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet beyler 70 litre depoyu 85 dolara dolduruyorum isteyene bidonlarla gondereyim

bu arada burada el isi falan cok pahali boya veya tamirat kurulum isleri acayip pahali
Nasıl gittiniz ve temelli vize nasıl aldınız acaba?