suhamete adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum mu siteniz? Güzel taktik bence iş görür fakat aşırı yorum belki riskli olabilir ama sanmıyorum diyesim var bilmem anlatabildim mi?
forum değil hocam program vs indirme sitesi. Şuan konulara yoğun bir yorum geliyor 120 yorumu geçen konular oldu hepsi farklı ip hepsi doğal kişilerden geliyor. analytics bakıyorum sitede kalma süreside yükselmeye başladı hemen çıkma oranı düştü %60 lardan %40 lara kadar son 2 günde

MSIL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence gayet güzel ve aynı ip üzerinden gelmiyorsa zarar(spam) olarak da algılanacağını düşünmüyorum. Ne kadar çok yorum olursa, sayfa da o kadar çok zaman geçirme, ve kullanıcı yoğunluğu olur. Bu da tam olarak google'nin istediği şeylerden bir tanesi sanırım.

NOT : Burada merak ettiğim birşey var, yorum yapmayanlar linkleri göremiyor demişsiniz, bu durum google örümceklerini etkiliyor mu peki?
çok yorum geliyor hocam günde 50-100 yorum geliyor yorumları okuyup onaylamaktan konu açamıyorum nerdeyse hepsi dediğim gibi farklı ip lerden geliyor ve doğal kişilerden geliyor bu yorumlara alıntı yapıp cevap verdiklerimde oluyor genelde etkileşimde iyi oluyor bu sayede. Örümceklere gelirsek herşey açık hocam sadece İndir yazısı kapalı ondan dolayı birşey olacağını sanmıyorum ama tabi zaman gösterecek