bu şarlatının ismi Cenap Çetinkaya gördüğünüz gibi.
face linki ise:
https://www.facebook.com/cenap.cetinkaya.50?fref=ts
Merak ettim link verirmisiniz hocam.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:44 -->-> Daha önceki mesaj 15:29:37 --
hristiyanlığın da kendine göre bir ahlaki ve disiplini var. bunların hangi inanç yolunda gittikleri belli değil. esasın da bu yeni yeni peyda olan sufizm gruplarının benzerleri USA'da ki new age tarikatları gibi hiç bir ahlaki ve dini temeli olmayan bu tür oluşumlar tamamen istismara yönelik yol almakta. ayrıca bu şarlatan çok boş biri, ahmet hulusinin türkiye'de bıraktığı müritlerini onun dostuyum diye çevresine almakta onun kitaplarını ezberleyip birazda astroloji bilgisiyle aklı eksiklere satmaktadır. bi ara kıza büyü yaptımı diye düşündüm ama yok çünkü çok korkak ve yalancı eğer karanlıkta olsa bir ilmi olsaydı tezgahının dağılacağından korkarak bu kadar yalan söylemezdi.
kız da benim emanetlerim var. onları şimdi istemedim bir yıl iki yıl sonraya erteledim ki, karşılaşıp düştüğü rezilliği görmek için. ha bu yaza kalmaz ayrılmaları kuvvetle muhtemel çünkü iki sözle uyuşturulup yalanla dolanla başlayan bir ilişkinin ömrü uzun olmaz. kız kafasını duvarlara vuracak, düşüşü çok ağır olacakta bu sefer biraz acıyarak biraz keyifle hayır hayır yine de düştüğü duruma üzüleceğim. ben elimden gelen her şeyi yaptım ama kendisi geleceğini, güzelliğini, gençliğini ve gelinliğini çöpe attı..
Paylaştığı bir resimde ismini böyle zikretmiş: Cenap Yaşar Çetinkaya
Bu adamın müslüman olduğuna inanmıyorum, karalamak için yazmıyorum zaten kimse tanımıyor ama sanki hristiyan gibi geldi bana. Mantıklı konuşmaya çalışıyor ama konuştuklarının ne ucu var ne sonu, çorba gibi kafa karıştırma yöntemi ve bu sayede zeki görünme çabaları mevcut. Bolca illüminati deccal resimleri paylaşmış ne alaka yani diye düşündüm tekrar tekrar. Bir düşman gösteriyor ama düşman ortada yok, iphone resmi koymuş sonra deccal ile bağdaştırmış. Neden bu kadar takip edeni var anlam veremedim yani gerçekten insanlar çok az düşünüyor. Anlamadan yorum yapmak istemedim ama bariz insanları kullanıyor. Sigara içen adamdan sofi falan olmaz demiş, top sakal bırakan adamdan sufi olur mu acaba