Bu yazıyı paylaşan oldu mu bilmiyorum da aslında trajikomik bi durum

http://www.nivu.net/off-topic-forum-...zi-ayirin.html

Arkadaşlar Ben murat aydın Lütfen 1 dakikanızı ayırın

Arkadaşlar şimdiye kadar o kadar kişiyi dolandırdım ha yaptığım iyi bir iş mi değil sebebi cok farklıydı ama burada hiç kimseyi dolandırmadım artık gerçekten fenomenlerim ortaya cıkmaya basladı birisi bir dolandırıcılık yapsa hemen murat aydın

Bu forumda neden mi Dolandırıcılık oluyor

E posta Aktivasyon Kodu istemıyor
Sallamasyon bir e posta ile günlük 500 üyelik alınıyor
tel onayıymış ne işe yararki dolandırıcılık yapsa mobil onay yapan bir çok kişi var 1 tl verir yaptırır
ip numarası kayıtlı kalıyormuş mahkemeye verirlermiş

no ip denen program ve daha nice programlar var

birilerinin fakesi çıkmış
emkei.cz var istediği mailden size mail gönderebilirler istediğiniz kişinin mailinden ve bir cok siteler var gönderim yapip alabilen

böyle yükselen bir sitede aktivasyon kodu olmadan hemen 2 sn ye bir üyelik alınabiliyor ve soru aynı baskent
bir bot yazdırarak günlük 1000 adet üyelik acılabilir ve bunlardan birbirine itrader vererek bir cok kişi madur edilebilir

çağdaş abi senide dolandırdım ama hiç küfür yemedim senden seenden rıcam forumu böyle ipsiz sapsız moderatörlere değilde adam gibi seviyeli kişilere bırakman

moderatörler resmen diktatörlük yaparak kullanıcıları forumdan uzaklaştırıp forumdaki aktifliği düşürmektedir
ister dikkate alırsın istersen banlarsın
tüm Arkadaşlar allaha emanet olun iyi geceler yukarıda belirttiğim şeylere dikkat etmeniz dileği ile tanımadığınız telefon sabit adres gerekirse tc no olmadan kimse ile iş yapmayınız ve verdiği bilgileri teyid ettikten sonra yapınız

bunları ne için anlatıyorum ben artık bıraktım kımsenin canını yakmayacağım

allahın izni ile aldıklarımı tek tek ödemeye calısıyorum

hayırlı bayramlar.