nesoist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanınızı ayırdığınız için öncelikle teşekkür ederim.
  • Genel bloglar hakkında düşünceleriniz nedir?
  • Daha önce açılmamış olan bir başlık mesela "çimlerin üzerinde yuvarlanan tavşanın amcasının oğlu" isimli bir başlıkla makale yazdım.Başlık ile alakalı bir makale ama. Bu başlık direkt Google'da aratıldığında yinede 2. sayfada çıkıyorsa bu siteye ilk hangi tedavi uygulanmalı?
Genel bloglar eskisi kadar hit alamıyor nedeni ise google news ve, google algoritması.

O sitenin tedaviye ihityacı yok zamana ihtiyacı var. Alt sayfalarını facebook twitter gibi yerlerde paylaşssan bile kendi kelimelerinde yükselirler.

Meftun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özel tasarım ve özel yazılımın seo ya etkisi hakkında ne düşünüyorusunz?
Özel yazılımın wordpress vb. sistemlere karışı avantajı olabilir mi (İki sistemde de özel tasarım olacak şekilde) ?
Özel tasarım, özel tasarım farketmez. Önemli olan kullanıcının o tema veya yazılımla olan ilişkisidir. Bir kullanıcı o tasarımı o yazılımı seviyorsa onunla devam edilmeilidir. Örnek:r10.net vbulletin en eski temalarından ve yazılımlarından.

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tanıtım yazısı alınırken karşı sitenin kaliteli olduğunu veya bana yararı olurmu olmazmı nelere bakarak az-çok anlayabilirim ? Bunu şu sebepten soruyorum forumda 10 tl satılan paketler var sitelerin hepsi çöp bi tane özgün konu yok alayı tanıtım konusu bu yarar değilde zarar sağlıyor bana göre bu ve buna benzer ne gibi faktörler göz önüne alınmalı ? video sitesi varsa gidip sağlık sitesinden tanıtım yazısı almak doğrumu yoksa video ise site illa video sitesindenmi tanıtım alınmalı şimdiden teşekkürler
Ziyaretçi olarak çok rahat anlayabilirsin. Bir siteye girdiğinde seni rahatsız etmiyorsa ordan tanıtım yazısı alabilirsin. Video sitesi genel sitelerden alabilir, sorun olmaz.